---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Tövbe yarabbi demeye ihtiyacım var :D:D
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #961 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Tövbe yarabbi demeye ihtiyacım var
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #962 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? dondURma OlaYDI nE mUDLU olURdUm xD
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #963 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Mesaım Bıtsın Ve Eve Gıdıp Uyuyaım
Iremciq Bayan Üye 8 Ocak 2010 #964 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? uyumaq..ve artq mutLu oLmak zamanI xD ..iyi qeceler bb xD
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? uyumaq..ve artq mutLu oLmak zamanI xD ..iyi qeceler bb xD
A Azeri_kizi Bayan Üye 8 Ocak 2010 #965 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Sevgiye
karagümrük Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #966 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? okuLun tatiL oLması
violet Bayan Üye 8 Ocak 2010 #967 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? başımın ağrısının bitmesine
LuNa. Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #968 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? birinin beni anlamasına
K e w e LL Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #969 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Ps2'de WE oynayacak bi arkadaşa (tek sıkıyor)
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Ps2'de WE oynayacak bi arkadaşa (tek sıkıyor)
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #971 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? duŞ aLMaya
~viO Bayan Üye 8 Ocak 2010 #972 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Etimesgut'a gitmeye
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #973 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? aNkara EtİmESGUt mu xD uyumaya ve bİ daha hiÇ uyanmAmaya
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? aNkara EtİmESGUt mu xD uyumaya ve bİ daha hiÇ uyanmAmaya
~viO Bayan Üye 8 Ocak 2010 #974 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Baska etimesgut bilmiyom ben Ankara tabi Nisa nın yanında olmak.
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Baska etimesgut bilmiyom ben Ankara tabi Nisa nın yanında olmak.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #975 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? beN aNgarAyı TeRKEdiM o zAMAn gELCEKsEN p xD rAkI rAkı RakI :$ xD
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? beN aNgarAyı TeRKEdiM o zAMAn gELCEKsEN p xD rAkI rAkı RakI :$ xD
~viO Bayan Üye 8 Ocak 2010 #976 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? a-aa Cordin cordun ankarayı terketmesi beni mutlu eder hıh
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? a-aa Cordin cordun ankarayı terketmesi beni mutlu eder hıh
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #977 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bAŞkaSının mUDLulU beni mUTLu eDer p vİo xD
NiL_GüN Bayan Üye 9 Ocak 2010 #978 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Olmasamda olur alıştım artık
Iremciq Bayan Üye 9 Ocak 2010 #979 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? SaCLarImI renqden renqe boyamak xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 #980 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? çoOok uzakLara giDmeye =)