---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? yarınki pc sınavnı gecmeye
R RaPizM^^ Bayan Üye 7 Ocak 2010 #941 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? yarınki pc sınavnı gecmeye
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #942 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? saÇLarIMı kESdİrmEYe
Iremciq Bayan Üye 8 Ocak 2010 #943 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? SU AN HIC BIRSHEY MUTlU EDEMEZ BENI
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #944 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? biriNi dÖVsem çOK mUDLU OLcam
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #946 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? birİyLe dErtLEşmeye =)
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #947 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Sohbete gitmeye
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #948 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? dIŞArı çıkıp koŞmaya =)
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #949 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Deli derler adama bu saatte koşarsan Yine güldürdün beni Bektaşın mutlu olmasına ihtiyacım var
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Deli derler adama bu saatte koşarsan Yine güldürdün beni Bektaşın mutlu olmasına ihtiyacım var
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #950 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ben koşuyodUMki eSkİdeN benİm kANkayLa xD saat 1 de çıkıodUK bİdE kışIN bi SAat koşup gelİOduk xD nİLGÜnün artık yÜZÜnÜn gÜLMEsine iHtiacIM vAr =)
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ben koşuyodUMki eSkİdeN benİm kANkayLa xD saat 1 de çıkıodUK bİdE kışIN bi SAat koşup gelİOduk xD nİLGÜnün artık yÜZÜnÜn gÜLMEsine iHtiacIM vAr =)
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #951 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Biraz zamana ihtiyacım var ama yine de halime şükrediyorum
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Biraz zamana ihtiyacım var ama yine de halime şükrediyorum
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #952 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bİrinİN banA YEmEK yAPmasıNa İHtİAcım vAR AcIKdImMM xD
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bİrinİN banA YEmEK yAPmasıNa İHtİAcım vAR AcIKdImMM xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #953 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Şirinleri izlememe ihtiyacım var
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #954 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bAŞka dİYaRlarA GİTmeye iHtiacım vAR p
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #955 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Pasaporta ihtiyacım var
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #956 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? EVLEnMeye İHtiacIM vAR xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #957 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? En acilinden bir yenge bulmaya ihtiyacım var
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? En acilinden bir yenge bulmaya ihtiyacım var
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #958 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? yEngeDen bOL nE vAr xD At yArışı OYnamaya İHtiacım vAR xD
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? yEngeDen bOL nE vAr xD At yArışı OYnamaya İHtiacım vAR xD
NiL_GüN Bayan Üye 8 Ocak 2010 #959 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Gülmeye ihtiyacım var(dı)
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 8 Ocak 2010 #960 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bAgara bagAra şARkı sölemeye ihtiacım vAR ama OLmuyO İşde xD
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bAgara bagAra şARkı sölemeye ihtiacım vAR ama OLmuyO İşde xD