---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Bediüzzaman Said NURSİ den Hanımlar rehberi
BitliPire Bayan Üye 11 Haz 2012 #441 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Bediüzzaman Said NURSİ den Hanımlar rehberi
G gizliozne Bayan Üye 15 Ağu 2012 #450 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Uçurtma Avcısı'nı okudum Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler. bu cümle beni fazlasıyla etkiledi , güzel bi' kitap başları fazla sıkıcı olsada
---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Uçurtma Avcısı'nı okudum Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler. bu cümle beni fazlasıyla etkiledi , güzel bi' kitap başları fazla sıkıcı olsada
'hayaL Bayan Üye 15 Ağu 2012 #453 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Mesnevi...Rengi bile aynı buradakiyle)
Erva Bayan Üye 24 Ağu 2012 #454 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Sisle Gelen Yolcu / Jean_Chrıstophe Grange
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Ağu 2012 #456 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Isim sehir hayvani tekrar okuyorum. Yilmaz Ozdil ne kadar da guzel toparlamis.
---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Isim sehir hayvani tekrar okuyorum. Yilmaz Ozdil ne kadar da guzel toparlamis.
G gizliozne Bayan Üye 2 Eyl 2012 #458 ---> Şu An Hangi Kitabı Okuyorsun Şeytan'ın Müridi . 2.kere okuyorum hala çok hoş :R