---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Film İzLerken yaLvarıyorum :D
S®©n Kayıtlı Üye 13 Eyl 2009 #41 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Film İzLerken yaLvarıyorum
İnci 1907 Prenses 29 Ocak 2010 #43 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + çooooooooooookkk hahaha
O oleacea Kayıtlı Üye 1 Şub 2010 #45 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + yalvarmadım desem yalan olur
** TıLsıM ** Bayan Üye 5 Şub 2010 #47 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ohoo sayamadım kaç kere yaLvardıqımı xD
AhuELa'S<3 Bayan Üye 17 Şub 2010 #51 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + o kadar çok ki sayısını bile hatırlamıorm biz pcmle hep kavga ederiz
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + o kadar çok ki sayısını bile hatırlamıorm biz pcmle hep kavga ederiz
B By SerhaT Kayıtlı Üye 22 Şub 2010 #53 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Hayır Çok şükür taş gibi bilgisayarım
KarismaTiq Banned 16 Haz 2010 #55 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + her qüN yaLvaRiyom waLLa
FoX Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #56 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + eevt yalvardım hadi be acıl acıl die ama söz dinlemiyo bi kafa atıyom bi tekme hemen acılıyo seviyorum pc mi ya
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + eevt yalvardım hadi be acıl acıl die ama söz dinlemiyo bi kafa atıyom bi tekme hemen acılıyo seviyorum pc mi ya
"evita" Bayan Üye 19 Haz 2010 #58 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + öceden yalvarmıyor ama çok sinirleniyordum...pc'ye değil pc'nin ardındaki sanal parazitlere
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + öceden yalvarmıyor ama çok sinirleniyordum...pc'ye değil pc'nin ardındaki sanal parazitlere
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Haz 2010 #59 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + çokkk :H
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 19 Haz 2010 #60 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + 4MinoRMacH1Né' Alıntı: çokkk :H Genişletmek için tıkla ... banada cok yalvarıorsun + artık yalvarmıorum benımkı bozulsun dırek kardesımın laptopu alıorum sorun olmuor
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + 4MinoRMacH1Né' Alıntı: çokkk :H Genişletmek için tıkla ... banada cok yalvarıorsun + artık yalvarmıorum benımkı bozulsun dırek kardesımın laptopu alıorum sorun olmuor