---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Ben direk geçmişine iniyorum kendisinin =P :D
V ViLaS Kayıtlı Üye 3 May 2009 #21 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Ben direk geçmişine iniyorum kendisinin =P
sleepless Bayan Üye 3 May 2009 #22 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + eet ardından tekmelemek istiyorm bazen
M metinci Kayıtlı Üye 5 Eyl 2009 #23 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + coooq ama hic dinlemşoki bazen parcalicak durumua geliom yaf
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + coooq ama hic dinlemşoki bazen parcalicak durumua geliom yaf
R rocksever16 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2009 #24 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Ben yalvarmadım direk yumruklamaya başladım
# мσŁŁ наωк ~ Banned 5 Eyl 2009 #25 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ne yalvaracam küfür ettim hemde cok Son düzenleme: 5 Eyl 2009
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 5 Eyl 2009 #26 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ohoho çokk yalvardım hemde aşırı defalarca
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 5 Eyl 2009 #27 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Ben Degilde Pc Bana Yalvarıyo İsyan Eder Oldu Artık Yeter Abi Yeter Be harddiskim yansında kurtulayım allahımm hahaha
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Ben Degilde Pc Bana Yalvarıyo İsyan Eder Oldu Artık Yeter Abi Yeter Be harddiskim yansında kurtulayım allahımm hahaha
inci_himes Bayan Üye 5 Eyl 2009 #28 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + oo yalvardım vurdum kavga ettik artık pes etti kafayı yedi
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + oo yalvardım vurdum kavga ettik artık pes etti kafayı yedi
FairytaleG.Bad Bayan Üye 6 Eyl 2009 #29 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + çook..yalvarmayla karışık küfür ..
FuSSy_LoWéR Bayan Üye 9 Eyl 2009 #30 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + hiÇ yaLwaRmadım yaLwaRmam daaa
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 9 Eyl 2009 #31 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ohoo Her günüm ona yalvarmakla ne geçio
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 9 Eyl 2009 #32 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + yalvarmadım =)) monitörün alt kısmını kırdım bi kere
K Ketum Banned 9 Eyl 2009 #33 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Bilgisayara mı Yalvarcam Bi De xD
ριηк¢σттση Bayan Üye 10 Eyl 2009 #34 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + birkaç kere ağaçların köküne bisletmemesi için yalvardım ama dinlemedi bende artık tasmayla gesdiriorum
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + birkaç kere ağaçların köküne bisletmemesi için yalvardım ama dinlemedi bende artık tasmayla gesdiriorum
G gerekli35 Banned 11 Eyl 2009 #36 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ilk alındığında hevesle yalvarma olıyor. ama aradan zaman geçtikçe yalvarma başka şeylere dönüşüyor
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + ilk alındığında hevesle yalvarma olıyor. ama aradan zaman geçtikçe yalvarma başka şeylere dönüşüyor
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Eyl 2009 #37 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + evet
U UykuCu Kayıtlı Üye 13 Eyl 2009 #39 ---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Yalvarmadım (= Pc: DııT DııT Güm (Pc kapanır) Soner: Ne Halin Varsa Gör Pat Güm Çat (Monitöre Girişilir)
---> + ßiLgisayarınıza Hiç YaLvardınız mı? + Yalvarmadım (= Pc: DııT DııT Güm (Pc kapanır) Soner: Ne Halin Varsa Gör Pat Güm Çat (Monitöre Girişilir)