qnydın bebek nbr tamam tamam cok iyisin:8:
günLük dün kafamı cok şeye takdım şuan başım ve dişim agrıyor
hani dün dedim ya babamLa kavga ettik akşama doqru babam barışmak için bana dondurma aLmış
dondurmadn beLeşde cıkdı
buqün aLcm onuda
işde babamLa azda oLsa barışdım sonra işde akşam eve gittim annem haLı yıkıycaz bebek dedi
bana oda bebek diyor
sonra işte yemek yedik buLaşıkLarı yıkamadn haLıLarı yıkamaya qiriştik yıkarken babamda bize yardım etti hani biz babamLa küsüz ya haLn ben naz yapıyorum babam haLının köpüqüne yatırdı beni üstüme su tuttu sırıLsıkLam oLdum ne yapıyorsun diye aqLadım ama aqLamadım
sonra işde teyzemLer geLdi yardım ettiLr ben yoruLdm bahanesiyLe kacdım eve
sonra işde beni zorLa yukarı cıkardıLr annemLer sürt babam sürt böff varya amma zor bu haLı yıkamak ne qüzeL yıkamacıya veriyorduk ndnse bu sene vermedi cimri kadın noLcak hıhh2 işde sonra haLıLar bitti teyzemin cocukLrı yegenLerim abLa bize pasta yap dediLr cocukLarı kıramazdm cünkü teyzoşum bize yardım etti qittim Allahdn pasta aLtLıqı vardı(kek yani) hemen yaptım buzLuqa koydum soqudu yapdım terasa cıkardım herkez yedi içdi bütün buLaşıkLr bana kaLdı :91: bidaha kimseye bişey yapmıcam hıhh2 sonra işde eniştemin eLinde manyak bir tLfn qördüm enişde bana versene dedim tlfnunu dediki birqün takas ettiririz oqe dedim bakaLım nzmn takas yapcaz
işde qünLük yine gece oLdu ve yattım
hayat aynı ama içinde cöpLer oLdukca bozuLuyor o cöpleri atıcam ve kendime yeni hayat kurucam (hakkımda kötü düşünenLer)
kib qünLük byee