- 3 mü?????? Hocaya ne gibi bir kötülük yaptın acaba??? :3dtjk:
Hani 0'ı hatta 1 alanı duydum ama -3 benim için bir ilk oldu. Üzüldüm yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin resmen. Hoş olmamış. Hocaların abartmış ya da hocan.
eee 10 yıl geçmiş üzerinden hatta 11 bir zahmet telefonlar değişsin :3dtjk: Bilerek yaptığı bir şey olduğunu sanmıyorum. Büş evleneli çok da olmadı zaten en fazla 2 yıl olmuştur. Ama facebook vs. kapattığı mevzu doğru. Tabii Büş adına konuşuyorum birden iletişimi kesme nedeni ya da telefonunu değiştirme nedeni evliliği değildir. Kendisinin hala facebook ya da instagram hesabı yok misal.
ahahahahaha eğlenceli de bir insansın neden herkes seninle iletişimi kopardı acaba???? ahahahahaha Anıl ya :3dtjk:
Ama sorun sende değildir bence. Belki de gerçek kimliklerini gizlemişlerdir sonra da fake sosyal medya hesaplarını kaldırmışlardır kim bilir :3dthl:
kağıda hocam lütfen geçirin artık bu kadar oluyo yapamıyorum yazıp üzgün işareti koymustum oda cevap olarak -3 vermiş işte hak ettim galiba xD
benim telefonum hala aynı biliyomusun istikrar sağladıgım tek şey bu galiba xD
bu arada benim büşrayla olan konuşmalarım hala duruyo facebookta geçen baştan sona okudum gülme krizine girdim
konuşmanın hiç bi konusu içerigi yok sadece bana küfür falan ediyo ve bu konuşma saatlerce sürüyo xD en sonda senden hiç bi cacık olmaz mal falan diyip gidiyo ve bu döngü hergün devam ediyo hahaha
şaka bi yana selam söylersin benden eğer denk gelirsen
ve küstüm ona 6 yıldır küsüm bilgisi olsun xD
bu doğru olmasın yaahaha eğlenceli de bir insansın neden herkes seninle iletişimi kopardı acaba???? ahaha Anıl ya
Ama sorun sende değildir bence. Belki de gerçek kimliklerini gizlemişlerdir sonra da fake sosyal medya hesaplarını kaldırmışlardır kim bilir
tatile bile masaüstü bilgisayarı kucaklayıp
tatildeki eve pcyi kurup millet havuza girerken forumda konu açan adamdım üzmeyin beni bee xD
aklıma ne geldi sen bana küsmüştün hatırlıyo musun msnden engellemıştın benı xD