Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

iyi dedecim. Yağmurlu bu ara. Sizin oralarda hava nasıl :H

..sahi sizin oralar nereleri:3dh2b:
..bizim buralarda aylardan mayis,mevsimlerden kisa girmek uzereyiz,kisa kollu gomlek ile yuruyus yaparken terliyorum,sabahlari biraz serin oluyor.gunduzleri 20 derece filan,kangurular diyarindan herkeslere selamlaaarrr.

Rica ederim.iyidir senden naber

İyi şükür aynı devam

---- Mesajlar Birleştirildi ----

..sahi sizin oralar nereleri:3dh2b:
..bizim buralarda aylardan mayis,mevsimlerden kisa girmek uzereyiz,kisa kollu gomlek ile yuruyus yaparken terliyorum,sabahlari biraz serin oluyor.gunduzleri 20 derece filan,kangurular diyarindan herkeslere selamlaaarrr.

Bizim oralar Kayseri Dedecim. Bilmiyorum havaların tadı yok insanlarında

.....kayseri ve konya cok gormek istedigim sehirlerden iki tanesi,gelecek yil kismet olurda tr. tatili yaparsak muhakkak bu iki sehiride gorecegim insallah.

.....kayseri ve konya cok gormek istedigim sehirlerden iki tanesi,gelecek yil kismet olurda tr. tatili yaparsak muhakkak bu iki sehiride gorecegim insallah.

Dedecim hiç gelme inan parana yazık edersin konya daha güzel. Kayseri'de erciyes ve müzelerden başka hiç bişey yok. Bunun yerine doğu anadoluya gidebilirsin bence ya da Konya ve Mersin tarafı güzel

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri