Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

[MENTION=152648]Deniz kızı[/MENTION] ohal nedeniyle surekli degisiklikler oluyo gece yatiyoruz ertesi gun yeni bir khk yayinlaniyor. En dogru ve guncel bilgiyi verecek sana pomem sayfası. Play store de polis akademisinin uygulamasi var onu indir duyurulari takip etmeye basla. Alim oldugu zaman duyurularda yayinlanacak basvuru klavuzu.Ben indirdim suanda takipteyim. Alim olursa bilgilendirmeye calisacagim. Hakkinda hayirli olmasi dileklerimle. Sevindim gercekten.

Mezuniyet durumu nedir ?

[MENTION=152648]Deniz kızı[/MENTION]
2 - 2.5 aya yeni alim olabilirmis. Alim buyuk ihtimalle on lisans mezunlarindan olcakmis. Parkura hazirlanmaya baslamanda fayda var bence.

uygulamadan daha hizlisin masallah :pp

baktim hemen simdi, önümüzdeki günler daha net bilgi gelecekmis sartlar basvuru tarihleriyl ilgili
birkac gün daha bekleyelim madem

ama cook tesekkür ederim :eek:

bir kisi bile girebilcekse bu meslege benim icin onemli olan budur. elimden geldigince yardimci olmaya sevdirmeye calisiyorum bu meslekleri yapmak isteyenlere.

Son düzenleme:
[MENTION=152648]Deniz kızı[/MENTION] basvuru sartlari aciklandi hakkinda hayirlisi olmasi dileklerimle.. yardimci olabilecegim baska bisey olursa ben burdayim.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri