---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' ParadokS.
ParadokS Kayıtlı Üye 15 Şub 2012 #1,241 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' ParadokS.
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Şub 2012 #1,242 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Bazen herşey üst üste gelir. Biz yan yana gelemediğimiz için.
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Bazen herşey üst üste gelir. Biz yan yana gelemediğimiz için.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 15 Şub 2012 #1,243 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=63]PiçLiк мι ¿] Üѕтüмüzє уσк [Aşк мı ¿] Eи güzєLiиє [DσѕтLυк мυ ¿] ¢αиıмızı νєяιяιz [İнαиєт мι ¿]αиıиdα ѕiLeяiz !!! [/c]
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? [c=63]PiçLiк мι ¿] Üѕтüмüzє уσк [Aşк мı ¿] Eи güzєLiиє [DσѕтLυк мυ ¿] ¢αиıмızı νєяιяιz [İнαиєт мι ¿]αиıиdα ѕiLeяiz !!! [/c]
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Şub 2012 #1,244 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? anlamsız bir beklenti kendime bile itiraf edemezken sana nasıl itiraf edeyim..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? anlamsız bir beklenti kendime bile itiraf edemezken sana nasıl itiraf edeyim..
adasu Bayan Üye 17 Şub 2012 #1,245 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Aşık olasım var benim bir -Adama ..
vexille Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #1,246 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? kullanmıyorum.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 17 Şub 2012 #1,247 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? sdfsdfsdfds
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Şub 2012 #1,249 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor?
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Şub 2012 #1,250 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Siz beni hep birine aşık birine bağlı sandınız, hâlâ bulamadım eşsiz benzersiz albinomu.
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Siz beni hep birine aşık birine bağlı sandınız, hâlâ bulamadım eşsiz benzersiz albinomu.
ParadokS Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #1,251 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' ParadokS.
'Gülümse :D Prenses 18 Şub 2012 #1,252 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Firfox ak
adasu Bayan Üye 20 Şub 2012 #1,253 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Özlediğimsin
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Şub 2012 #1,254 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? InnoCence' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yalan Olur Ne Söylesem Yalan... +
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? InnoCence' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yalan Olur Ne Söylesem Yalan... +
Wu-Tang Kayıtlı Üye 20 Şub 2012 #1,255 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Boş.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Mar 2012 #1,256 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? hahaha
ohlin Bayan Üye 1 Mar 2012 #1,257 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım..
ParadokS Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #1,258 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' ParadokS.
'hayaL Bayan Üye 6 Mar 2012 #1,259 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? O ' Şimdi Asker
ParadokS Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #1,260 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ' ParadokS.