---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? hem zehrim hem nefesim
'Gülümse :D Prenses 14 Ocak 2011 #1,201 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? hem zehrim hem nefesim
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Ocak 2011 #1,202 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Herşeye rağmen yaşamak güzeL uLaN !
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #1,203 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? vah vah! nasıl olur da insan bir şeyi kendinden daha çok sevmeye kalkar?....Yok
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? vah vah! nasıl olur da insan bir şeyi kendinden daha çok sevmeye kalkar?....Yok
okeanos Banned 16 Ocak 2011 #1,204 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ı can't let you go, want you in my life..
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? ı can't let you go, want you in my life..
REiSS Kayıtlı Üye 16 Ocak 2011 #1,205 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? çαкαℓıη ρα∂ιşαн σℓ∂υğυ уєя∂є ιт σℓмαк кσℓαу∂ıя. . .
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? çαкαℓıη ρα∂ιşαн σℓ∂υğυ уєя∂є ιт σℓмαк кσℓαу∂ıя. . .
'Gülümse :D Prenses 16 Ocak 2011 #1,206 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? En guzel ask zor olandir.
İnci 1907 Prenses 21 Ocak 2011 #1,207 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Hızlı Bir ileti Paylaşın
'-DamLa Bayan Üye 21 Ocak 2011 #1,208 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? sibeLim hayatsın (L)
'Gülümse :D Prenses 21 Ocak 2011 #1,209 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? cehennemden çıkan çılgın TÜRKLER
dadLubeLa Bayan Üye 21 Ocak 2011 #1,210 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? nhıınee qımse yoq hrks faceyemı grıd)
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? nhıınee qımse yoq hrks faceyemı grıd)
'Gülümse :D Prenses 21 Ocak 2011 #1,211 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? f..k you
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Ocak 2011 #1,212 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? galiba ölüyorum
T TURG34 Banned 27 Ocak 2011 #1,213 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Hayat Yalan, Dünya yalan, Kızlar yalan, Hepsini Bosver ÖNCE VATAN Yaziyor bende Saygılar,
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Hayat Yalan, Dünya yalan, Kızlar yalan, Hepsini Bosver ÖNCE VATAN Yaziyor bende Saygılar,
K kastamonulu Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 #1,214 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? YÜZ verip adam ettiysem SIFIRLA çarpar yok ederim.
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? YÜZ verip adam ettiysem SIFIRLA çarpar yok ederim.
Yitirilen Banned 29 Ocak 2011 #1,215 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Dusunki Ben bir Kartanesiyim; Suya Dustum Eridim Canim...........
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Dusunki Ben bir Kartanesiyim; Suya Dustum Eridim Canim...........
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Ocak 2011 #1,216 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? YikiLir FarK AtaR "ALo"
REiSS Kayıtlı Üye 29 Ocak 2011 #1,217 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Boş
'Gülümse :D Prenses 29 Ocak 2011 #1,218 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? onu isityorumm (louis vuitton gördüğüm çanta için yazmıştım )
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? onu isityorumm (louis vuitton gördüğüm çanta için yazmıştım )
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 29 Ocak 2011 #1,219 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Sadem.
'-DamLa Bayan Üye 29 Ocak 2011 #1,220 ---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Mαçlαrdα Çekirdek sαtαn αdαm gibisin.. - Onun mαçlα seninde Aşklα αlαkαn yok !
---> MSN nizin ' kişisel bir ileti yazın ' bölümünde ne yazıyor? Mαçlαrdα Çekirdek sαtαn αdαm gibisin.. - Onun mαçlα seninde Aşklα αlαkαn yok !