hiçbiri:)
deluganlı gız Bayan Üye 3 Eyl 2008 #44 cin,şeytan ve hayaletlerle ilgili olaylar ama en çok kedi korkutur beni
buğlem Bayan Üye 18 Kas 2011 #47 ---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ cin şeytan hayaletle ilgili anlatılan olaylar
---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ cin şeytan hayaletle ilgili anlatılan olaylar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Kas 2011 #48 ---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ Korkmaz denmez ama Fare Böcek ws (Zararı Dokunabilecek Yaratıklar) inancım olmasa cin,şeytan derdim..
---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ Korkmaz denmez ama Fare Böcek ws (Zararı Dokunabilecek Yaratıklar) inancım olmasa cin,şeytan derdim..
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2012 #49 ---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ Kanlı Görüntüler.
FlanteDivinita Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #51 ---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ işkence, 60' dönemini çok araştırdım, işkenceler içimi ürpertiyor.
---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ işkence, 60' dönemini çok araştırdım, işkenceler içimi ürpertiyor.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Eki 2012 #52 ---> ░▒▓██ Sizi En Çok Neler KORKUTUR ( Etkiler.. ) ? ░▒▓██ İmansız ölmek, en kötüsü.