Cin, Şeytan we Hayaletlerle İlgili Olaylar
ir3M.O_- Kayıtlı Üye 24 Nis 2008 #23 beN o yasdIqhlarınıN hichh bhr!nDéN korkMuorM x] .. ama phénde aqorafobi**(kapalı aLn qhorkusu) whAr.. :$
beN o yasdIqhlarınıN hichh bhr!nDéN korkMuorM x] .. ama phénde aqorafobi**(kapalı aLn qhorkusu) whAr.. :$
wiLd_qiRL Bayan Üye 23 May 2008 #28 Ölü Görüntüleri İşkence ve Cinayet Görüntüleri Yaralar, Kesikler(Kanlı Görüntüler) Cin, Şeytan we Hayaletlerle İlgili Olaylar Fare, Böcek ws (Zararı Dokunabilecek Yaratıklar)
Ölü Görüntüleri İşkence ve Cinayet Görüntüleri Yaralar, Kesikler(Kanlı Görüntüler) Cin, Şeytan we Hayaletlerle İlgili Olaylar Fare, Böcek ws (Zararı Dokunabilecek Yaratıklar)
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 12 Haz 2008 #32 MyRoSe' Alıntı: anneeeeee evde tek başıma olmak korkutur ahan şimdi gelde uyu sıkıyosa Genişletmek için tıkla ... Yaw bu yaşa geldim hala aydı dertten ben de tırsiyim.hahaha
MyRoSe' Alıntı: anneeeeee evde tek başıma olmak korkutur ahan şimdi gelde uyu sıkıyosa Genişletmek için tıkla ... Yaw bu yaşa geldim hala aydı dertten ben de tırsiyim.hahaha
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 13 Haz 2008 #35 6.cı hıssımı harekete gecıren.. kendımı ıcınde hıssettıgım hıkayelerde urperırırm..
PReѧ Kayıtlı Üye 22 Haz 2008 #39 cinden korkmuyorum hayalet vb...gördüğüm içindir bilemem.. ama ölü görüntülerinden korkuyorum