DiReNiS
Bayan Üye
walla ben hatırlamıyorum ama 21 yaşındayım belki benim zamanımda yoktu...resimleri kitaba koymuşlardır ama sanmıyorum ki maymundan geldik yazdıklarını...evrim teorimini anlatırken o resmi koymuş olabilirler..sonuçta o kitapları MEB komisyonu hazırlıyo ve buna asla izin vermezler..
20 yaşındayım arkadaşım...bu demek oluyo ki aynı dönemde okuduk..hem bunun bi önemi yok..şimdiki kitaplarda da bu eğitim var...
MEB böle bişeye izin vermez diosun...
sen bilmiomusun YÖK bilmem ne kurul başkanını prof.dr.celal şengörün : insanlara hz ademden hz havvadan gelmediğini,,nuh tufanı gibi saçma olayların olmadığını öğretmek ve bu şekilde yaşamalarını istiyoruz dediğini.......................!!!!!!!!!!!!!!!!
hiç unutmuyorum.....tarih dersinde bu evrim teorisini öğrendik.... ilk önce insanlar böleydi,sora böle oldu dendi....ilk insanlar konuşmayı ve nesneleri bilmiyolardı dendi...........
din kültürü dersinde ise ilk insanın hz adem olduğunu bir takım seslerin ve nesnelerin ona öğretildiğini ve hz ademinde normal insan gibi olduğunu sadece boyunun çokkk uzun oldunu öğrendik...ve ben bu çelişkişkiyi farkına vardığımda hem tarih öğretmenimi hem din kültürü öğretmenimi sorguladım...bu nasıl bir çelişkidir diye????
din kültürü öğretmenim,,araştırırım sana öle cevap veririm dedi...aradan 6 sene geçti hala araştırıp cevap verecek...!!!
tarih öğretmenim ise,,şu cevabı verdi.. : ''tarih ve bilim özgür düşüncelere göre yazılır,hazırlanır..yani tarih ve bilimde din yoktur...dine göre hareket etmezler..''
ee o zaman öğretilen tarih uydurma bi tarih olmazmı??
ee tabii hiçbir tarih kitabı çanakkale savaşına peygamberimizin de katıldığını yazmaz...hiçbir tarih kitabı (okullardaki) bir fatih sultan mehmetin bir kanuninin İSLAM aşkını yazmaz
umarım anlaşılmışımdır