Sizce Allah'a Tanrı denilebilir mi?

Sizce Allah'a Tanrı denilebilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Sizce Allah'a Tanrı denilebilir mi?

©ﻕΞתς яΞiš;1737095' Alıntı:
Sen tartışmıyorsun Milli değerlerimize laf sokuyorsun her konuda... Sana destek verenlerinde seninde ......................................

Off,ya konuyu tartış ya da git.Sen de benim değerlerime laflar sokuyorsun da ben böyle atlıyor muyum?Burada bir konu tartışılıyor sürekli araya kişisel laflar ve hakaretler yazıyorsun,seni iplediğim yok şunu anlasana artık.

Genç Reis'i boşver takılsın o,onun anlaşma tarzı öyle,etsin o hakaret rahatlasın=)

Farklı boyutlarla bağlantıya geçilebilir astral seyehat yoluyla.Metafiziksel varlıklar o kadar ulaşılmaz değil.

Evet çoğu insan böyle sınırsız güçte bir varlığa inanmak istiyor kendini güvende hissetmek için.Bizler de güçlü varlıklarız kendimizi küçümsemeyelim.İnanç sorgulamak her zaman iyidir,ben de kendi inançlarımı sorgularım sürekli,araştırırm,geliştiririm.Bu böyle yazılmış böyle gitsin diye yaşarsak bir adım ileriye gidemeyiz.Ne kadar cesurca sorgularsak o kadar ilerleyebiliriz.
Şu anda İslam dinini en kurallarına göre uygulayan yer Arabistan.Türkiye gibi yerler daha ılımlı halini uyguluyor.Yazdığın inançlar insanı geriletmez ama bunlara körü körüne inanıp sorgulamamak geriletir.Geçtim sorgulamayı burada ben bir karşı görüş belirttim millet birbirine girdi,komedi resmen bir karşı görüş yazdım birsürü akıllı oradan sanki evlerine bomba atmışım gibi üzerime sıçradı,acı olan bu.

bende inancımı sorgularım...ama farklı bir şekilde doğrumu diye değl çünkü inancımın doğruluğundan eminim...inandığım şey için ne yapıyorum diye sorgularım..çünkü bence inanç ardında eylemi gerektirir...

evet ama arabistan br çok açıdan bağnaz...işte senin dediğin körü körüne inanmayı onlar yapıyor...

buarada Allah'ın ilk emri ''oku''dur

kendi fikirlerinden başka fikir kabul etmeyen okuyup araştırmayan arkadaşlara selam olsun =)

buarada kimseye de ahlak dersi verdiğim yok fikirlerimi belirtiyorum yasak mı?

Allahim Yarabbim

yaresüllah sen büyüksün.

Evet Yasak Düşünceni belirtmek

Varmı itirazın ?

Off,ya konuyu tartış ya da git.Sen de benim değerlerime laflar sokuyorsun da ben böyle atlıyor muyum?Burada bir konu tartışılıyor sürekli araya kişisel laflar ve hakaretler yazıyorsun,seni iplediğim yok şunu anlasana artık.
Senin değerinmi var sana laf sokuyum ?
Bırak şimdi ipleyip iplememeyi bir kez görüşelim ?

Cidden Agresifsin Sen.

Ben Sana Bi Lafmı Dedim ?

Bana Tartısmayi ögretiosun.

İkimizinde Söyledigi Aynı

Ne Laf Sokuyosun ?

benim anlatmak istediğim orada çok farklıydı ama tersten bakılmış anlaşılan

tartışmadan ne anladığımı yazdım.

tartışma bölümünü kapatsammı dedin..

buna cevaben yazdım onu eğer tartışma kurallarına uyulmuyorsa kapat dedim agresif olan hangimiz?

benim sana laf sokma gibi bi amacım olamaz mahalle kavgasında değiliz çünkü

Allahim Yarabbim

yaresüllah sen büyüksün.

Evet Yasak Düşünceni belirtmek

Varmı itirazın ?

peki kimsinde düşüncemi belirtmemi yasaklıyorsun?

kırmızı nick bu hakkı vermez sana.

banlarsın o ayrı konu buda senin ne kdar sağduyulu yöneticilk yaptığını gösterir.

αgяєѕιF Hαтυи;1737126' Alıntı:
benim anlatmak istediğim orada çok farklıydı ama tersten bakılmış anlaşılan

tartışmadan ne anladığımı yazdım.

tartışma bölümünü kapatsammı dedin..

buna cevaben yazdım onu eğer tartışma kurallarına uyulmuyorsa kapat dedim agresif olan hangimiz?

benim sana laf sokma gibi bi amacım olamaz mahalle kavgasında değiliz çünkü

Bak Hanfendi

Yanlıstan Okuyan

Kendi Kendine lafı Üstüne Alınıp Veya Arkadaşı Koruyarak Ortaya Atan Kendini Sensin Bu 1

ben İster Kapatırım İster Acarım ki Onuda Gec Ben TartısmasınLar diye Bi Espiri Yapip Ortamı Yumusatmaya Calıstım Buda 2

Agresif Olan Kimin Oldugu Nicklerimizden Belli Oluyor Buda 3

αgяєѕιF Hαтυи;1737111' Alıntı:
evet ama arabistan br çok açıdan bağnaz...işte senin dediğin körü körüne inanmayı onlar yapıyor...

buarada Allah'ın ilk emri ''oku''dur
Dişi solid görmek isteyen buyursun... Ne açıdan bağnaz Arabistan söyler misin ?
αgяєѕιF Hαтυи;1737111' Alıntı:
kendi fikirlerinden başka fikir kabul etmeyen okuyup araştırmayan arkadaşlara selam olsun =)
Aynaya geç ve Aleyküm selam de.

αgяєѕιF Hαтυи;1737133' Alıntı:
peki kimsinde düşüncemi belirtmemi yasaklıyorsun?

kırmızı nick bu hakkı vermez sana.

banlarsın o ayrı konu buda senin ne kdar sağduyulu yöneticilk yaptığını gösterir.

:)

Sen Sabır ey Allahım ya

Şaka Gibi ya

Paraylamı yolluyorlar seni ?

diesel,orada Genç Reis binbir türlü hakaret saydırıyor sen burada onu uyaracağına gelmişsin ortalığı yatıştırmaya çalışan agresif Hatun'u uyarıyorsun.Bu hakaretlerin 10'da 1'ini ben yazsam banlanmıştım şu anda sen de biliyorsun bunu...

©ﻕΞתς яΞiš;1737139' Alıntı:
[/COLOR]
Dişi solid görmek isteyen buyursun... Ne açıdan bağnaz Arabistan söyler misin ?

Aynaya geç ve Aleyküm selam de.

dişi solid mi? nerden vardın bu kanıya buarada ben kimseyi savunmuyorum ki kişi ile tanışıklığımız yok ...

arabistan kız çocuklarını kuma gömen değilmi
arabistan 9 yaşında kız çocuklarını evlilik için uygun gören değilmi daha fazlasını yazamıcam çocuk *****suna girecek.
arabistan kız çocuklarını okula yollamayan değilmi
arabistan kadınlarını kapatan evden dışarı çıkarmayan yüzüne kezzap atan değilmi?

hangi arabistandan bahsediyoruz evet bağnazlar ve yukarıdakileri din kisvesi altında yapıyorlar.

:)

Taraf Tutan oLdum Öylemi şimdide ?

Peki

Hodri Meydan

Bundan Sonra Tartısma Cıkarcak Bi Kelime Edin Forumda

kim Olursa Olsun

banLiyorum

seLametLe ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri