Siz benim yerimde olsaydınız napardınız

---> Siz benim yerimde olsaydınız napardınız

bence zaman çok çabuk geçio git konş güzelce derim keşke dememek için yap bekleme içinde kalmasın enazından sonçta o da sna bakıomş hissedersin yani hoşlanıp hoşlanmadığını snırım sen hissetmişsn:) ama yine de eğer böyle bişey yapçaksan kendini hertürlü sonuca hazırlanman gerektiğini de untma derm:)

valla kardes konuyu 2oo7'de acmıssın ama olsun :) dığer arkadaslarımın basına belkı gelır bu olay :)

Bak Sana Bakması Bırsey Degıl Sana Baska Gozlede Bakmıs Olabılır Bunu O kiŞiyi Tanımadan Bılemezsın Benım Ne Arkadaslarım Vardı Aynı Anda 4-5 Kısı Ile Cıkan Eskıden Bende Yapmıstım Bı kere ama Sırf ıddıa Uzerıne :)

Bunu O Kişi Hakkında bırsey Bılmeden Bılemezsın Sende Ona Bakıp Ister Bellı Et Ister Etme Sen Bılırsın Ama Bence Once Arkadas Ol :) Onu Yakından Tanı Sonra İşini İlerlet :)

bekle sen bi bayansın bunun bilincinde ol ilk önce

seni seviyosa zaten sana söyler çünkü hiçbir erkek asla sevgisini içinde tutamaz ;)

yha bk eer erkekLerle aran iyiyse onlara sor bnm genelde çok iyidir o yüzden hep sorarım cevabımıda alırım yha evet ya hyr xD sen en yakın olduun erkeğe sor bari veya yoksa o kişinin en yakın arkisine sor xD

bnce bısı yapma

onun sana acıLmasını bekLe..

git konuş dicem en iisi o ama anında şımarır hani daldasına çıkmak isteseydin ghit konuş çık bırak ama seviyorsan bekle ki saygı gör ama yine en iisini sen bilirsin..;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri