Siz benim yerimde olsaydınız napardınız

benceeee ona bi arkadaşın vasıtasıyla ne hissetiiklerini söyle mesela desinki:

işte filanın kızı senden hoşlanıyo ama sakın benim dediğimi deme söylememem için yimin virdi

NASILIM!!!!

ßnce biraz daha beklemelisin bakıosa oda sana demekki vardır bişi çıkar kokusu elbet,Yada ona yaklaşmaya çalış Slm vermekle ßaşlayabilirsin mesela:)

git çek kaRşına sewioRum Lan senide geRekiRse bi iki tane patLat yanii ne kdr denediysem başaRıLı oLdum koRkma git itiRaf et :)))

Biraz konuş çocukla baktın senle konuşurken biraz kızarıyor falan, sevdiğini belli et (artık orası sana kalmış) o da anlarsa sorun yok, anlamazsa açık açık söyle.
Sonuç ne olursa olsun da canını sıkma değmez kimse için

bence ilk önce arkadaşları aracılığıyla birşeyler öğrenmeye çalış senin hakkındaki düşüncelerini falan eğer sevdği falan yoksa söyle ama eğer varsa sende kalsın unutmaya çalış

söle gitsin sölemeyip keşke diyecegine söleyip bekle daha iyiy benim böle bişeyim oldu söledim oldu ama sonra vazgeçti şimdi iyiy sölemişim diyom içimde kalmadı

bncede açıq açıq söLe bişe qaybedmessin eğer qabuL edmeessede sen onu diiL o seni qaybedmiş oLur üzülme ;)

---> Siz benim yerimde olsaydınız napardınız

Asi_girl Senin Yaşandığın şeylerin Aynısını Ben Yaşıorum Inan çok Kötü Bir Durum Seni çok Iyi Anlıorum:(

yaa bırak o sana gelsın sen ona sakın gitme :) Sevıorsa emın ol ki gelecektır :)

ahh ahh bi zamanlar aynı durumdaymışız..
yapman gereken beklemek seviosa gelir sen sakın ilk adımı atma ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri