---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül.
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,783 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "minicik yüreğine çok kişiyi sığdırdın. herkes oturdu, ama ben ayakta kaldım."
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "minicik yüreğine çok kişiyi sığdırdın. herkes oturdu, ama ben ayakta kaldım."
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,784 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. Unutma; Senin küle çevirdigin kalbi Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir.. -alıntı-
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. Unutma; Senin küle çevirdigin kalbi Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir.. -alıntı-
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,785 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Adresim oldun benim biliyorsun bunu değil mi?" Cemal Süreya
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Adresim oldun benim biliyorsun bunu değil mi?" Cemal Süreya
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,787 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. alnızlık,içimdeki ormanı küle çeviriyor ve siz bayım okyanus olup gelseniz söndüremezsiniz artık bu yangını.
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. alnızlık,içimdeki ormanı küle çeviriyor ve siz bayım okyanus olup gelseniz söndüremezsiniz artık bu yangını.
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,789 ---> alıntımanlar...I Birgül "Onlara anlat yağmur karşılıklı yağar Ruhların içindeki müzikle karşılıklı…” Sezai Karakoç
---> alıntımanlar...I Birgül "Onlara anlat yağmur karşılıklı yağar Ruhların içindeki müzikle karşılıklı…” Sezai Karakoç
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,790 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Onlara anlat yağmur karşılıklı yağar Ruhların içindeki müzikle karşılıklı…” Sezai Karakoç
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Onlara anlat yağmur karşılıklı yağar Ruhların içindeki müzikle karşılıklı…” Sezai Karakoç
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,791 ---> alıntımanlar...I Birgül "Halimi anlatacak sözler yazamam artık bu kavruk mektuba rüzgardan yan yatmış otlar koydum gerisini sen anla…” Birhan Keskin
---> alıntımanlar...I Birgül "Halimi anlatacak sözler yazamam artık bu kavruk mektuba rüzgardan yan yatmış otlar koydum gerisini sen anla…” Birhan Keskin
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,792 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Halimi anlatacak sözler yazamam artık bu kavruk mektuba rüzgardan yan yatmış otlar koydum gerisini sen anla…” Birhan Keskin
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. "Halimi anlatacak sözler yazamam artık bu kavruk mektuba rüzgardan yan yatmış otlar koydum gerisini sen anla…” Birhan Keskin
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,793 ---> alıntımanlar...I Birgül "Denildimi bir yerin adına Türk beldesi.. Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi.” Necip Fazıl Kısakürek
---> alıntımanlar...I Birgül "Denildimi bir yerin adına Türk beldesi.. Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi.” Necip Fazıl Kısakürek
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,794 ---> alıntımanlar...I Birgül De ki; ben kalbimi Allah’a emanet ettim. Onu kıran ne büyük bir günah işlemiştir. Uğur Koşar
---> alıntımanlar...I Birgül De ki; ben kalbimi Allah’a emanet ettim. Onu kıran ne büyük bir günah işlemiştir. Uğur Koşar
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,795 ---> alıntımanlar...I Birgül Dışarıya yağmur yağıyordu. Dünya daralmış, bir pencerelik kalmıştı. Islak ağaçlarla dolu bir pencerelik dünya. Kemal Tahir - Esir Şehrin İnsanları
---> alıntımanlar...I Birgül Dışarıya yağmur yağıyordu. Dünya daralmış, bir pencerelik kalmıştı. Islak ağaçlarla dolu bir pencerelik dünya. Kemal Tahir - Esir Şehrin İnsanları
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,796 ---> alıntımanlar...I Birgül Onlar tuzaklar kurdular, ama Allah nezdinde de onlara tuzak var, isterse onların tuzakları dağları yerinden oynatacak olsun! - İbrahim / 46
---> alıntımanlar...I Birgül Onlar tuzaklar kurdular, ama Allah nezdinde de onlara tuzak var, isterse onların tuzakları dağları yerinden oynatacak olsun! - İbrahim / 46
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,797 ---> alıntımanlar...I Birgül İçimdeki karanlığı patlatacağım Ve beynimin en ölümcül yaşlarıyla ağlaya ağlaya Yepyeni bir insan pırıl pırıl bir can bitecek toprağa… Can Yücel
---> alıntımanlar...I Birgül İçimdeki karanlığı patlatacağım Ve beynimin en ölümcül yaşlarıyla ağlaya ağlaya Yepyeni bir insan pırıl pırıl bir can bitecek toprağa… Can Yücel
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,798 ---> alıntımanlar...I Birgül Büzülüp kalmıştım yokluğunun başucuna, Yağmur yağıyordu canımı acıtarak… İbrahim Tenekeci
---> alıntımanlar...I Birgül Büzülüp kalmıştım yokluğunun başucuna, Yağmur yağıyordu canımı acıtarak… İbrahim Tenekeci
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,799 ---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. Gece olunca hüzün çöker, hüzünlü şarkılar dinlerim yağmur eşliğinde..
---> »Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül. Gece olunca hüzün çöker, hüzünlü şarkılar dinlerim yağmur eşliğinde..
'Gülümse :D Prenses 1 Eyl 2014 #4,800 ---> alıntımanlar...I Birgül Sen sofra bezini sevgiyle sererdin. O zamanlar su azizdi, ekmek bereketli.. Metin Altıok
---> alıntımanlar...I Birgül Sen sofra bezini sevgiyle sererdin. O zamanlar su azizdi, ekmek bereketli.. Metin Altıok