Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende seni sevdim her şeyden herkesten çok o kadar saf duygularla bağlanmıştım ki sana sahiplenmiştim adeta benimdin sen her şeyi sen biliyordun senin yanında unutuyordum her şeyi. Zor bir dönemdi benim için ama sen vardın yanımda haklıydın belki seni mutlu edemiyordum. Yanıma geldiğinde canın sıkılıyordu. Hatırlıyor musun ellerini sımsıkı tutuyordum biliyordum gideceğini çok da uzun sürmedi zaten gidişin. Ufacık bir bahaneydi bizimkisi bir şeyleri düzeltmek yerine çekip gittin ara vermesi kolaydı tabii niye uğraşacaksın ki nasıl olsa bir şeylerin üstü örtülür zamanla unutulur. Şimdi bir defa olsun benim yerime koy kendini çok sevmene rağmen neden bir daha güveneceksin ki nasıl olsa gidecek her zaman ki gibi sebepsiz yapayalnız bırakacak seni ve üstelik bunlarla bir daha başa çıkamayacak kadar gücün yokken niye affedesin ki...
Belkide insanlar sisli bir denizde sürüklenen birer gemiden başka bir şey değiller, ara sıra uzaklarda birbirlerinin ışıklarını görüyorlar ve yan yana geçip giderken kısacık bir süre selamlaşıyorlar.
Theodore Zeldin