Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Amatörce İşte..

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] oiyy olur mu hiç gözde avatarcımsın benim...
nasılsa ben uzun süre buralardayım kullanacak çok zamanım olacak avatar bulmuşken depoluyorum öyle düşün, benim açımdan emeğin boşa gitmez hepsini kullanacağım ve harika yapıyorsun,ben çok beğeniyorum canım :Ü beğenmesem her avatar bulduğumda heyecanla koşmam konuna :17qn8h:
haa bide vakit sıkıntı değil istersen 1 hafta sonra yap xD

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] oiyy olur mu hiç gözde avatarcımsın benim...
nasılsa ben uzun süre buralardayım kullanacak çok zamanım olacak avatar bulmuşken depoluyorum öyle düşün, benim açımdan emeğin boşa gitmez hepsini kullanacağım ve harika yapıyorsun,ben çok beğeniyorum canım :Ü beğenmesem her avatar bulduğumda heyecanla koşmam konuna :17qn8h:

[MENTION=161689]Sim[/MENTION]

@Sim oiyy olur mu hiç gözde avatarcımsın benim...

Canımsın benim sen teşekkür ederim. Vakit sıkıntı değil de ben tez canlıyım ondan. :)

KrqJJB.png

Buyur canım. :love3:

Ve hediye'm;

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION]

KgN9PR.png
x96DY3.png

Her zaman söylüyorum, kullanmak zorunda değilsiniz, ben görünce yapıyorum sadece. :)

Cook guzeller [MENTION=161689]Sim[/MENTION] tesekkur ederim. . . ellerine saglik :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] öhö.

ea4Zmd.gif

Gördükce bana olan sinirini hatırlarsın. :pp

Beni anlamayana;

ep7LGJ.png
ek2lXy.png

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

---> Sim.

myra7a8u.jpg
Sim rica etsem bunun ustune derin42 yazar misin vede biraz hareketli olsa cok guzel olur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri