Sim`ce - Elimden Geldiğince.

---> Sim | Amatörce İşte..

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] tamam olur canım :)

Son düzenleme:

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canım arkadaşlara hediyelerim rica etsem yapar mısın ikisi de GS'li :R

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]

tumblr_mjkijdwpTT1r1fq7do1_500.gif

4e9a0a4ea91d11e29d9922000a1f8ad7_7.jpg

e7O8mr.gif

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION]

tumblr_mrdvw9BA2l1sewat8o1_500.gif

tumblr_mkuo0zBZHA1qgl8oco1_500.gif

10014569_511759892263665_387038330_n.jpg

bunuda bana ve [MENTION=158527]Puurple[/MENTION] yapar mısın gözlüklü Selin olsun :R

Moderatör tarafında düzenlendi:

merhabalar [MENTION=161689]Sim[/MENTION] seni rahatsız etmeye geldim :)

tatlım başka bir konunda şu resmi paylaşmışsın;

heh işte bunu bana avatar yapmanı istiyorum fakat üstüne ismimi yazma lütfen. bir de kenarları oval olabilirse çok mutlu olurum.

şimdiden emeğin için çok teşekkür ederim, kolay gelsin. :hi: umarım fazla vaktini almaz. :)

Tamam canım, bu gece yaparım bi sorun çıkmazsa. ;*

merhabalar @Sim seni rahatsız etmeye geldim :)

tatlım başka bir konunda şu resmi paylaşmışsın;

heh işte bunu bana avatar yapmanı istiyorum fakat üstüne ismimi yazma lütfen. bir de kenarları oval olabilirse çok mutlu olurum.

şimdiden emeğin için çok teşekkür ederim, kolay gelsin. :hi: umarım fazla vaktini almaz. :)

Ne rahatsızlığı hoş geldin.
Olmadıysa bi daha denerim canım, buyur;

w19vnG.png
wLJAob.png
KrqMd1.png

Şuna yine Puurple yazar mısın rica etsem :)

KrqJJB.png

Buyur canım. :love3:

Ve hediye'm;

[MENTION=164193]Derin42[/MENTION]

KgN9PR.png
x96DY3.png

Her zaman söylüyorum, kullanmak zorunda değilsiniz, ben görünce yapıyorum sadece. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

- Birinci sayfa güncellenmiştir, bilginize. -
:cy(19):

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] canım benim her zaman ki gibi harikasın ellerine sağlık :Ü

+

Rep

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] 4.madde benim için mi geçerli ama zamanla hepsini kullanıcam ki eskimelerini bekliyorum,bide avatar bulmuşken yaptırıp kenarda dursun diye şeyyy ediyorum amaaa yaaa :girl_to_take_umbrag

@Sim 4.madde benim için mi geçerli ama zamanla hepsini kullanıcam ki eskimelerini bekliyorum,bide avatar bulmuşken yaptırıp kenarda dursun diye şeyyy ediyorum amaaa yaaa :girl_to_take_umbrag

Seni yerim ben. Kullanılıp kullanılmamasından ziyâde birsürü birden istenilince bende sizi bekletmek istemediğimden dolayı hemen halletmek istiyorum, bu da hem vaktimi alıyor, sonra da kullanılmayınca güzel yapamadım düşüncesi oluşuyor bende o yüzden canımın içi. :eek:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri