SiLéntabys ( Pişmanım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßjk

Kayıtlı Üye
SiLéntabys~ adLı banLı üyéyim..
Naz.m Yani..

ßa$ta ; OzKaN , DiéséL , NaLeD_Cocuq , Kéi oLmak üzere Tüm Forumdan Özür diLérim.

HataLarımı cok iiyi anLadım yanLı$ yapTım ben cok yanL$. uydum bi déLinin akLına Dewam eTTim.. Ama ZamanLa Hér$eyi anLadım. Fakat ;

OzKaN : MantıkLı Dü$ünmémé sebeb oLdu. ßana DoğruLarı qösTerdi.Neyin ne oLduğunuda.. Kimin ne oLduğunuda.Dédiğin qibi öyLe yapan biri benim karde$m oLamaz !

NaLed_CoCuq :Cok Yardımcı oLdun bana HataLarıımı düzeLtmeme sebeb oLdun eyw. En zor anımda yanımdaydın..

Kéi: Harbi Cocuk;) AnLadın sen.. Hér$eyi DoğrusuyLa anLattı kimin ne oLduğunu anLamama sebeb oLdum..ßağıdığım iÇin tekrar K.bakma Fatih.

Wé Tüm Forum..

Néyé Nérdén ßaşLicam biLmiyorum..Umarım ßéni Af edersiniz.. Cok yanlI$ Yaptım.. YanLı$ TanıLmak ve yanLı$ anıLmak İstémém. ßén ßurda aiLé nedir onu Öğrendim .. Gercek Hayatta benim adam qibi aiLem biLe yok. Nerdeyse. Herneyse.. Hiçbir sanaL Ortamda bu kadar gercekci oLmamıştım bu kadar sıcak orTama hata yaptım tercih eettim O'nu.. diLim waRmıo..ßu oLay gereğinden FazLa koydu bana..

LütFen Affettin ßéni SizLéri Kaybetmek İstémém. Özür DiLérim.. ßen Gercekden öyLe böyLe bi İnsan diiLim. Hiçbir Zaman dinLemeden Yorum Yapmazdım Fakat bu sefer öyLe oLmadı ynL$ yaptım.. Gercekden Pi$manım..

Okuduğunuz İçin Tesekkür ederim..

Ayrıca ;GFBuqra; Sanada eyw. AnLadın Sén.

Son düzenleme:
tüm forum hemn hemn gereken kişiye yol verdi sen onu kardesım gibi görüyorum diyordun konusmaların var bende anladın sen eğer gercekten yol verdysen ozkanı bekle ...

+

sana okadar dedım beni dinlemedım onu daha yakın gördun yalanmı

Naz :)

Senı ne kadar sevdıgımı sende bılıyordun :) Ama yptıgın gercekten buyuk hataydı. O kısıye gıdıp kardesım degılsın dıyıp onun yanında olman affedılemıyecek bı hata aslında. Bu olaylar olurken senınle fazla muhabbetımız olmadı.Ama herseyı ayrıntısına kadar bılıyorum artık.Zaten cogu kısı gelıp ozur dılemıs.Iste sende bunlardan bırı oldun :) Ozur dılemen guzel . En azından hatanı anlamıssın. Bole bır ortamı kaybetmek her ınsana koycagı gıbı sanada koymus :) Bızde kım gercek kım yalan anlamıs olduk :)

Sımdı yol verdım dıyorsun. Acıkcası ben bunun altında bırsey ararım :) Herkesın arayacagındanda emınım :)

Son düzenleme:

Senı ne kadar sevdıgımı sende bılıyordun :) Ama yptıgın gercekten buyuk hataydı. O kısıye gıdıp kardesım degılsın dıyıp onun yanında olman affedılemıyecek bı hata aslında. Bu olaylar olurken senınle fazla muhabbetımız olmadı.Ama herseyı ayrıntısına kadar bılıyorum artık.Zaten cogu kısı gelıp ozur dılemıs.Iste sende bunlardan bırı oldun :) Ozur dılemen guzel . En azından hatanı anlamıssın. Bole bır ortamı kaybetmek her ınsana koycagı gıbı sanada koymus :) Bızde kım gercek kım yalan anlamıs olduk :)

Sımdı yol verdım dıyorsun. Acıkcası ben bunun altında bırsey ararım :) Herkesın arayacagındanda emınım :)

katılıyorum :)

:)

bida oyun oLmadıgını nerden anLicaz ?

Papaz Her Gün piLav Yemez..

Bunu Inandirman Icın Cok Gec Naz Hanım..

MSN'ye Gözdeyi Cekip Yine Aynılarını Demiyecegin Ne maLum :)

Uzamasın ;)

Ben inanmiyorum Sana ..

Özkanda Inanmaz Öyle Tahmin Ediyorum.

Uzamasın ;)

Ben inanmiyorum Sana ..

bencede kımse ınanmaz gibi :D

öle bi kanıtlamam lazım kıı oda zor:D

Öyle.

bu Sözleri Gecen Günde Gördüm ßen.

asLınsa Sana Orda Inanmamız Dahi Büyük Bi Aptallıktan Öte Birsey Degildi.

Camiyi Calan kıLıfını Hazırlar Diye Bir Söz Var

Orda Oyun Oyniyacagin Ap Acik %1000 Belliydi Ama Biz Sana Inanmayi Tercih Ettik..

Ama Sanmiyorumki Özkan Sana Birdaha Inansın..

Sende HakLısın Cansu .

ßende senin yerinde oLsam aynı $eyi yapardım. Herseyi incae ayrıntısına kadar biLmiyordum. ZamanLa öğRendim.. Eski Naz diiLim artık. Neyin ne oLduğunu qösterdiLer bana !

Sende HakLısın Cansu .

ßende senin yerinde oLsam aynı $eyi yapardım. Herseyi incae ayrıntısına kadar biLmiyordum. ZamanLa öğRendim.. Eski Naz diiLim artık. Neyin ne oLduğunu qösterdiLer bana !

Bıraz gec olmadı mı ?

Semıhın ınanmadıgı gıbı bende ınanmıyorum kusura bakma.
Ozkan abınınde ınancagını sanmıyorum.
Belkı ıyı tarafına denk gelırsın :)

Uzamasın ;)

Ben inanmiyorum Sana ..

ßen Diceğimi dedim hatamıda cok iyi anLadım APTALLIK ' dan ba$ka birşey diiLdi yapTığım.. Her TürLü İspatLamaya Razıyım.. öLe böyLelerLe artık i$m oLmaz benim ! Gerisi size kaLmı$.. bende sizin yerinizde oLsam aynı $éyi Dü$ünürdüm.. ama öyLe biri diiLim ben 2 yüzLülük yaptım oLayı tam biLmediğim için. yaLanLara inandım. Fakat Sonunda gerceği Öğrendm.

Sana Resim Gösterdik..

Resimden Daha Iyi Bi İspat Göremiyorum.

Gözünlemi Görmen Gerekiyordu Cam da Yaptiklarını :)

Forumu Kimse bi haLe Sokamaz Enis Rahat ol.

Forum oLdugu Yerde Duruyor , Forum Bir Sehir Gibidir ..

Cok Kisi Gelir Gecer .. ;)

Yöneticiler Ve Bi Kac Üyenin Haricinde Kimsenin Umrunda Degil Bu oLay .

Öyle oLmalıda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri