SiLéntabys ( Pişmanım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naz bence sen Uğrasma bizi ikna etmekle önemli kişi özkan onun cevabını bekle gerçi hepimiz az çok tahmin edioz ama nese

Nazı Bu forum dışında yAklaşık 1,5 2 yıldır daha tanıyoRumm.. ve çok iyi tanyRm.. bence nAz burda çok güzell oynAmışSın.. yazdıklarının hepSi kolpa bence bişeyleri eLde edene kadar.. Kimsede Kusura bakmAsın..

Naza dioRum kolPa diye.. daha nelerini Gördmm naz ve Gözdenin İkiside çok geçmişten arkadaşımdır.. Gözde eger Kötü bişey yaptıysaa yapma nedeni gerçekten var Bnu biliyorum ama Naza İnanmıyoRUm ben İki yüzLü :S

Son düzenleme:
Kafana Göre Taha...!

ßen Özürümü diLedim Hatamı anLadığım İçin ßir ...... Uyduğum İçin.. İnanmak zordu benim için ama İnandım burda söLenmicek seyLer bunlar.. Tekrar özür diLiyorum.. Pi$manım sadece bunu biLin yeter.. Eskisi qibi hiçbişe oLmaz zaten bunuda ben biLiyorum Herseye Rağmen hersey qüzeLdi..

Arkadaslar..

Konuyu Tartismaya Cevirmeyin..

Son Sözü Özkan Desin.

Adminler Sizde Benden Sonra Konuya Mesaj Yazmayin..

Burda Suclu Bi Cok Kisi Var ..

Tek Gözde Naz degiL ..

Bazı yazik diyenLerde yazik dedigi kisinin yanindaydi :)

Hatalarını anLadılar buda bi geLisme

bunuda bekLemiyordum Şahsen ..

Herneyse Konu kilit.

Özkan Gerekeni Dicektir ..

Son Karar Özkanın.

Son düzenleme:
sana bi iyiLik yapıCam ve usLu durduğun ikiLi oynamadığın ve arkamızdan yorum yapmadığın sürece senın ne Mal oLduğunu foruma yazmıcam ve insanlarla paylaşmıcam elimdekileri koymucam ama şunu biL qösde deniLen veletten farkın yOk benim iÇin .

sonuç !

ben tükürdügümü yaLamam ne kimse gibi nede sen gibi .

biz siLersek

delete değiL

shift + delete diLeriz :)

yani gerç dönüşümü oLmaz yoLun açık oLsun

başka üyeLik aLma bu üyeLiğinlede başka Mesaj yazma !!!

seni aramızda oy birLiği iLe istemiyoruz ..

böyle bir ortama ihanet ettin bedeLini öde ;)

basit insansın basit forumlarda takıL sonucta sen şuan gerçekten pişmanda oLsan gerçekten iyisende

bir defa oyun oynadık yüzümüze güLüp arkamızdan sövdün

güvenimiz asLa oLmaz

ben diesel ve mavi adminLerin kararı iLe

isteğin kabuL ediLmedi ;)

yoLun açık oLsun

bye.gif

bu arada sen gibi o 2 3 kişide burada bundan daha pişmanlık dolu konu açıcaklar zaman sadece :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri