Silent..

---> Silent..

( Dünyada hatta Türkiyede hatta İzmir'de Sabahın köründe buluşabilme yeteneğine sahip çift sadece biziz sanırım ? )
Her neyse fazla saçmaladım.
Evet Saçmalamıssın.Kendini Bilmen Güzel.
Mübalağa Sanatını Kullanırken,Tümelden Tikele Değil,Tikelden Tümele Gidilir.
Cümlenin Doğrusu;
İzmir`de Hatta Türkiye`de Hatta Dünyada Sabahın Köründe Bulusabilme yEteneğine Sahip Çift Biziz Sanırım
.
ŞeklindeoLmalı.

---> Silent..

( Dünyada hatta Türkiyede hatta İzmir'de Sabahın köründe buluşabilme yeteneğine sahip çift sadece biziz sanırım ? )

Cümlenin Doğrusu;
İzmir`de Hatta Türkiye`de Hatta Dünyada Sabahın Köründe Bulusabilme yEteneğine Sahip Çift Biziz Sanırım
.
ŞeklindeoLmalı.

Doğrudur, yorgunluğumuza ver.

---> Silent..

Cümlenin Doğrusu;
.
ŞeklindeoLmalı.

hihihi

hepimiz asiyiz

---> Silent..

Sevgisiz sayfa..

Bu sabah kardeşim ve babaannem sağ olsunlar 8:00 gibi falan uyandım. Yanlarına gittim tartışıyorlardı.. Uykumun içine ettiniz dedim bağrdım.

Her neyse daha sonra manita mesaj attı. Konuşuyorduk güzel güzel.. Sonra laf lafı açtı konu Facebook'a geldi. 1,5 - 2 aydır facedeki kızlara takmış durumda günlük. Gerçi bende onun hesabına kafayı takmıştım bi ara (çaktırma .p) Daha sonra çok üstüme geldi bende sinirlendim. Face'i kapattım dondurdum yani.. Baktım bu sefer diyor " Ya dondur diyen mi oldu sana " falan filan. 2-3 saat falan dır dır dır konuştu bunu. Sinirden başım ağrıdı uzandım yarım saat uyudum.

Her neyse sonra her zaman ki gibi yine gönlümü almaya çalışıyordu. Barıştık yine..

Sonra abimle yengem geldiler.. Dedemlere gidecekmişiz. Benimde haberim yok :D

Ben abim babam evden erken çıktık. Önce abimin işlerini halletik. Sonra müzik aletlerine gittik. Orda herif tanıdık çıktı. Daha önce babam kız kardeşime gitar almaya gelirken yine bu herif varmış işte tanışmışlar öyle.. Bu günde baya bi konuştular.. Ney çaldı bize. Ben üfledim üfledim ses çıkmadı ama dsfjdfsd :D

Daha sonra annem babamı aradı işte "neredesiniz, gelin hadi " dedi.. 10 dakika sonra dükkandan çıktık gittik dedemlere orada oturduk 11:25'e kadar.

Sonra da çıktık eve geldik işte..

Bu arada Yarın manita ile buluşuyoruz günlük insanı. :D Seni döveceğim falan diyordu ama bakacağız artık gücü yeterse döver :p

Bu kadar..

zoraki dökülmüş içerilerime bu kıyamet.
yüzümü kopartıp atmış bedenimden suskunluğum.
ve tırnaklarım kesmez olmuş artık derimi,
yırtılmıyor tenim, kurtulamıyorum...
gücü kiyafetsiz kalmış bir günahım tanrıya.
yırtılmıyor sessizliğim, kurtulamıyorum...
kelimeler takılıyor boğazıma.
nefesim yetmiyor..daralıyorum.
henüz bedenimden bile çıkamazken dar geliyor dünya,
ve gittikçe daha da derinlere saplanıyorum.
gözlerimin önünde kalan-
sözlerimin önünde kalan bir karış aydınlık,
gittikçe daha da uzaklaşıyorum...
yırtılmıyor avuçlarım, canımı daha fazla yakamıyorum...

Hoşçakal..

---> Silent..

Tanrı soracak sana, neden bırakıp gittin?
İyi ezberle! sevmiyordum diyeceksin...
Tanrı bana soracak, niye bu kadar sevdin?
Duyma söyleyeceklerimi, unut gitsin!

---> Silent..

Bu sabah kardeşim ve babaannem sağ olsunlar 8:00 gibi falan uyandım. Yanlarına gittim tartışıyorlardı.. Uykumun içine ettiniz dedim bağrdım.

nie bağrıosn cnm koskoca kadına .d

tşkler emre güzel günmüs xD

---> Silent..

Şu günlük sonunda yazdığın şiirlere bayılıyorum Emre :)
Süpersin kardeş dewamını bekliyoruz :)

---> Silent..

nie bağrıosn cnm koskoca kadına .d

tşkler emre güzel günmüs xD

Bağırırım ben .p

Okuduğun için teşekkürler

Şu günlük sonunda yazdığın şiirlere bayılıyorum Emre :)
Süpersin kardeş dewamını bekliyoruz :)

Herkes bayılıyor lanet olsun .) dsfdsfds

teşekkürler

---> Silent..

Pek değersiz sayfa..

Her şey kötüye gidiyor.. Bakma böyle güldüğüme gerçekten her şey kötüye gidiyor. Şu sıralar evdekilerle atışıyorum. Manita ile de her gün kavga ediyoruz.. Dün gece uyuyamadım zaten.

Nedir bu üstümde ki lanet anlamadım ..

Her neyse..

Dün ben bateri çalarken manita mesaj attı işte.. Daha önce de söylediği çocuk onu rahatsız ediyormuş.. Herhalde sevgilisi yok sandı garibim .) Neyse zaten evdekilerle tartışıp dışarıya çıkmıştım bateri çalmaya. Merve de mesaj attı işte "napıyorsun aşkım" falan. öyle konuştuk daha sonra anladım ki çocuk yine buna dengesizlik yapıyor sarkıntılık yapıyor..

Bir anlık sinirle baterinin başından kalktığım gibi gittim dershanenin çıkışına. Orda tam 45 dakika bekledim! Kendimi aştım yani.. O öfkeyle oturdum bekledim elimde bagetler ve drum sanatı. Çıkmalarını bekledim..Bekledim.. Bekledim.. Tabii bu arada merve ye soruyorum çocuk nasıl biri tipi falan ne giyindiğini.. O da önce "yok aşkım boş ver boşuna kavga etme zaten sinirlenmişsin " falan dedi ısrar ettim söyledi sonunda..

Artık çıkış zamanıydı günlük.. Merve dışarıya çıktı arkadaşlarıyla ve küçük kardeşiyle beraber.. Yanımda durdular (Yanımda dediğim aramızda 3-4 metre falan vardı ) biraz uzak duruyordum çocuk görüp kaçmasın diye.. Neyse o tarif ettiği çocuk çıktı sonunda dershaneden. 3 Kişilerdi.. Tarife göre "Şişman, uzun boylu, siyah tişört var üzerinde ve kot pantolon" Tarif ettiği çocuktu evet.. Takip ettim onları.. Çocuk takip ettiğimi anladı arkasını döndü yürürken elimde bagetleri gördüler hızlanmaya başladılar.. Merve de arkadan bana bakıyordu ne yapacağım diye.

Neyse çocuklar her dakika arkalarını dönüp bana bakıyorlardı takip ediyor muyum diye.. Her baktıklarında biraz daha hızlanıyorlardı. Normalde takip eden kişi takip ettiği kişi arkasını dönüp kendisine bakınca durur bir şeylerle oyalanıyormuş gibi yaparlar.. Ama ben öyle yapmadım lan heriflerin üzerine doğru yürüyordum resmen :D

Neyse taaa durağa kadar takip ettim onları çocuk çok tedirgindi fark etmiştim günlük. Yürüyüşünden belliydi davranışlarından..

Neyse durağa geçtiler.. Bende tam arkalarında durdum. Bana dönüp bakıyorlardı işte. Korkutmaya çalışıyorlardı bakışlarınla ama korkmadığımı anlayınca vazgeçti. (Bu arada çok pis bakış atarım sfhvafgdssa :D ) daha sonra bir anlık dalgınlıkla kaçırdım onları günlük. Lanet olsun. Merveye mesaj atarken aniden kaçtılar. Yakalayamadım. Tabii etrafta kalabalıktı serseri gibi arkalarından koşup bağırıp çağırmak istemedim Eve gelene kadar kendime lanet okudum nasıl kaçırırım diye. Filmlerde heriflere derdim nasıl elinizdeki adamı kaçırıyorsunuz diye ama anladım ki kaçırabiliyor her insan :eek: Neyse daha sonra bakarız onun icabına.. Bu korku ona yeter sanırım :D

Neyse bugünde saat 1 -2 gibi abimlere gittik babamla. Orda 7'ye kadar oturduk malum bizim evde misafir vardı. Dışarısı da sıcak olduğu için dışarı da dolaşmak istemedik. Daha sonra çıktık bize geldik. Abimin, yengemin eşyaları vardı onları taşıdık evlerine götürdük kollarım koptu.

Bu kadar..

Yavaşça gözden kayboluyor ışığım
Umudum uzaklaşıyor ve yoldan sapıyor
Ama görebiliyorum karanlık hayal gemilerini
Al beni burdan..uzaklara
Soğuk kışta buldum diğer yarımı
Bir ametist ortaya çıkardı duvarların sessiz yalnızlığını
Yine de bir ümitsizlik dünyasında kaybolmuşuz
Bu yüzden okyanusa doğru yol alıyoruz;bilinmeyen bir hedefe
Belki giden araçta olmamı istiyorlar
Belki burada kalmak üzere lanetlendim
Ama belki giden araçta olmamı istiyorlar
Belki bütün kayıp ruhları bir araya getirecekler
belki kederli ağlayışlarımızı duydular
Ve belki giden araçta olmamızı istiyorlar

Hoşçakal..

Son düzenleme:
---> Silent..

üslubuna dikkat etmen için daha önce uyarıldın başka bi admin tarafından

argo sözcük kullanma

forum kurallarını sana öğretecek değiliz moderatorsun

2 oldu bu 3 olmasın..

---> Silent..

Elimden kaçırdım onları. .)

Artık başka bir zaman yine karanlığımla boğarım onları .p

Zaman ayırıp okuduğun için teşekkürler evlat.

---> Silent..

Ama belki giden araçta olmamı istiyorlar
Belki bütün kayıp ruhları bir araya getirecekler
belki kederli ağlayışlarımızı duydular
Ve belki giden araçta olmamızı istiyorlar

Güzel :)

---> Silent..

Pek değersiz sayfa..

Her şey kötüye gidiyor demiştim hatırlıyor musun ? Evet, gerçekten de kötüye gidiyor.. Nedir bu lanet üzerimizde ki anlamıyorum günlük ? Tanrı bizim ailemizden akrabalarımızdan ne istiyor ? Ne yaptılarda onları trafik kazası ile cezalandırıyor ?

Bugün sabah 8 - 9 gibi uyandım pc başında müzik dinliyordum. Manita ile konuşuyorduk laf lafı açtı baktım diyor " senin kuzenin tatilden dönerken arabaları takla atmış yaralanmış hepsi " Oha ya ne oluyor dedim kendi kendime.. Aradım hemen kuzenimi telefonu kapalıydı. Bir daha aradım yine aynı şey oldu.. Çok doluydum elim ayağım titriyordu AĞLAYAMIYORDUM !

Neyse ev halkını topladım kötü haberi verdim. Hepsi yıkıldı !

Babaannem ağladı kadın fenalaştı! Bir de onunla uğraştım sakinleştirmeye çalışıyordum..

Babamın gözleri doldu sonra ayrı odaya gitti Ağladı o da ! Arıyorduk hiç biri açmıyordu telefonu daha doğrusu telefonları açık değildi korktuk ne oldu diye..

Hemen babam konya araıtşrıma hastahanesini aradı işte ordan konuştuk halamın kolları falan kırılmış boynu incilmiş.. Amcamın kafasına camlar girmiş. Onları çıkarıyorlarmış..

Kuzenlerimin ayaklarına camlar girmiş işte onları temizlemişler..

Bizim ev şuan dolu herkes geçmiş olsuna geliyor..

Günlük anlamıyorum nedir bu ? Nasıl bir hayat ? Nasıl bir ceza bu ? 1 Haftalık tatilleri burunlarından geldi..

Neyse şuan kuzenle cam da kamera da konuşuyoruz günlük.. Halamdan daha haber alamamışlar..

Ama öğrendiğim kadarıyla iyilermiş.. Çok şükür kırıklarla falan atlatmışlar.. İyi olduklarını öğrenince az da olsa moralimiz düzeliyor.. Babamla konyaya gidicektik ama gelmeyin falan dediler o yüzden gidemedik.. keşke gitseydik.

Her neyse işte bugün bu haberle yıkıldık işte.. güya bu gün halamlar tatilden geliyordu kuzenle manitalarla buluşmaya gidiyorduk :( Of!

Dün de dediğim gibi günlük..

Her şey kötüye gidiyor her şey..

Ağlayan dumanlar arasında dilime hapsettiğim her yalancı hece....
ilk gün ışığında birdenbire kararan düşler...
Günaydın gece....
Yitip giden umutlar....
İsteyip de bir kez olsun söyleyemediklerim kadar.....
Yorgun damlalarla beraber sessizce yaşadığım bu sonsuz sonbahar....
Gözlerimden düşen her suskun damla
Üzüntüme küçücük ellerimle sarıldığım kadar....
Öyle sessiz ki ağlayan düşlerim.....
Yaşayabildiği kadar...
Sonsuz sonbahar...

Hoşçakal..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri