Sevgili Günlük Bayağıdır Yazmıyorum Sana.. Öncelikle Geçen Hafta Sonundan Bahsetmek İstiyorum.
Geçen Hafta Cuma Günü Edirne'ye Doğru Yol Aldık. Aylar Öncesinden Gelin Olarak Verdiğimiz Kuzenimin Evine Yatılığa Gittik .. Bazı Şeyleri Umduğumuz Gibi Bulamasak da Her şey Çok Güzeldi.. Başta yola çıkmadan bazı aksilikler yaşadık ama sonu hayırlı bitti
gezdik tozduk yedik içtik vs vs vs
Beni en mutlu eden şeyse hiç ummadığım anda Kubilay'ın otagarda beni yolcu etmek için bekliyor olmasydı.. :love3:
Hafta boyunca okul ev arasında gittim geldim.. Tabi Kubi bu arada Bursa'ya gitmişti askerlik arkadaşının düğünü için. bana da hediye bir şal almış.. Yeşil Renkli ve üzerinde İstanbul'un fethini anlatan bir resim figürü var .. Süper bir şey gerçekte. Hediyesini almak bugün nasip oldu.
Sabah 10 da Buluştuk Kahvaltı yaptık falan sohbet muhabbet kahve faslı derken Emine ve Çanakkaleden gelen malum arkadaşı da bize katıldılar.. Bir süre birlikte konuştuk falan derken okul saati yaklaşıyordu.. 12:30 da kalktık. Kubilay'ı Tramvaya bindirdim kendim minibüse bindim okula. Farklı bir şey olmadı.
Şu sıra Kubilay ev arama ev bulma derdinde.. Şuan babamda Dondurma getirmiş. Gidip yılın ilk dondurmasını yemek istiyorum Günlük :R Devam Edeceğim
Şimdilik Hoşçakal
[MENTION=151672]bluee[/MENTION] iyi ki varsın