Şİİmdİ Oncelikle Mrb
Sizin Gb Bir Kisi Demmeki Sevgilisinden Kavga Ettirniz Ki Bunu Okuma Geregi Duydunuz ...
Kavganin Ndnleri Wardir Eger Aldatma Disinda Ise Bu Yontemler %100000000 Ise Yarar...
İŞte Yontemler Hepsi Kendi Imalatimdir Kendim Yazdim Ee Bi Ty We R3p Esirgemeyin Artk
En Basta Biraz Guzel Soz Ogrenin Butun Maddelerde Kullanilacaktir
Öcee Likle Kavga Ettiniz Sucliusunuz We Tereyag Gb Uste Ciktiniz
1 Yol Bir Demet 5 Adet Beyaz Gul Icine 2 Adet Kirmizi Gul Ndn= 5 Adet Beyaz Gul Ler Disaridaki Kisileri Temsil Eder Kirmizi Guler Ise 2 Nizi Temsil Eder Ustunede
Eger Beni Zerre Kadar Seviyorsan ........... Yerdee ......... Satte Bulasalim Gelmezse Seni Zaten Sevmiyordur
2 Yol Eger Kavganiz Biraz Buyke Gene 7 Adet Kirmizi Gul Aliyorsunuz
Paraya Kiyyip Maddi Acniza Gore Icine Bir Yuzuk Aliyoruz Koyoruzu We Adresine Gonderiyruz
Ustundeki Karttada ............. Yerdee ..... Satte Bulusalim Yaziyoruz
Eger Cokkkk Seviyorsaniz We Olmeyi Goze Alirsaniz
Gidin Kapisna Dayanin (1 2 Bira Icmenizi Tavsiye Ederim Yoksa Cesaret Alamiyonuz)
Gidin Ewine Kapinin Onunden Basin Zile Asagiya Insin Yanagina Kucuk Bir Opucuk
Eger Inmezse
Kirin Cami Acin Kapiyi Girin Iceri Cikin Kapinin Onune De Ben Seni Seviyorum Herekesin Duymasini Istiyorum Fln Bir Kac Guzel Laf
We 3 Su Aldattiysaniz We Seviyorsaniz Tek We Etkili Yontem
Son Kez Konusmak Icin Yemege Cairiyoruz
Genelde Sahil Kenarinda Guzel We Luks Bir Lokanta Gereklidir
Bir Adet Tek Tas Yuzuk We Iceginin (kadehinin Icine Atilir) Bnm Le Evlenirmisn Tarzindan Bir Konusma Ama Eger Nietiniz Ciddi Ise Yapin Bunu
Sahsen 3 Maddeyided Denedim Hatta Karakolluk Fln Oldum Ama Eger Ss Deger Diyorum...
We Ozlu Bir Sozle Son Weriyorum
Seversene Thx You Sevmeyene .............
En Guzeli Her Zaman 2 Bir Yedek Kizi Telefonunuzda Ekli Tutun!!!
Sizin Gb Bir Kisi Demmeki Sevgilisinden Kavga Ettirniz Ki Bunu Okuma Geregi Duydunuz ...
Kavganin Ndnleri Wardir Eger Aldatma Disinda Ise Bu Yontemler %100000000 Ise Yarar...
İŞte Yontemler Hepsi Kendi Imalatimdir Kendim Yazdim Ee Bi Ty We R3p Esirgemeyin Artk
En Basta Biraz Guzel Soz Ogrenin Butun Maddelerde Kullanilacaktir
Öcee Likle Kavga Ettiniz Sucliusunuz We Tereyag Gb Uste Ciktiniz
1 Yol Bir Demet 5 Adet Beyaz Gul Icine 2 Adet Kirmizi Gul Ndn= 5 Adet Beyaz Gul Ler Disaridaki Kisileri Temsil Eder Kirmizi Guler Ise 2 Nizi Temsil Eder Ustunede
Eger Beni Zerre Kadar Seviyorsan ........... Yerdee ......... Satte Bulasalim Gelmezse Seni Zaten Sevmiyordur
2 Yol Eger Kavganiz Biraz Buyke Gene 7 Adet Kirmizi Gul Aliyorsunuz
Paraya Kiyyip Maddi Acniza Gore Icine Bir Yuzuk Aliyoruz Koyoruzu We Adresine Gonderiyruz
Ustundeki Karttada ............. Yerdee ..... Satte Bulusalim Yaziyoruz
Eger Cokkkk Seviyorsaniz We Olmeyi Goze Alirsaniz
Gidin Kapisna Dayanin (1 2 Bira Icmenizi Tavsiye Ederim Yoksa Cesaret Alamiyonuz)
Gidin Ewine Kapinin Onunden Basin Zile Asagiya Insin Yanagina Kucuk Bir Opucuk
Eger Inmezse
Kirin Cami Acin Kapiyi Girin Iceri Cikin Kapinin Onune De Ben Seni Seviyorum Herekesin Duymasini Istiyorum Fln Bir Kac Guzel Laf
We 3 Su Aldattiysaniz We Seviyorsaniz Tek We Etkili Yontem
Son Kez Konusmak Icin Yemege Cairiyoruz
Genelde Sahil Kenarinda Guzel We Luks Bir Lokanta Gereklidir
Bir Adet Tek Tas Yuzuk We Iceginin (kadehinin Icine Atilir) Bnm Le Evlenirmisn Tarzindan Bir Konusma Ama Eger Nietiniz Ciddi Ise Yapin Bunu
Sahsen 3 Maddeyided Denedim Hatta Karakolluk Fln Oldum Ama Eger Ss Deger Diyorum...
We Ozlu Bir Sozle Son Weriyorum
Seversene Thx You Sevmeyene .............
En Guzeli Her Zaman 2 Bir Yedek Kizi Telefonunuzda Ekli Tutun!!!