Sevmeden Evlilik Olurmu?

olmas tabi sevmediğin insanla ne paylaşabilirsin ki bi süreden sonra kırıcı olur bu evlilik... insan nasıl sevmediği biriyle bi ömür geçirebilir kii benim aklım almıo

Sevmeden evlilik olmaz ancak mantık evliliği olur oda pek saglıklı olmaz duygusal açıdan hep boşluk içinde olmak boş yaşamak gibi bı durum haline gelir bence bır zamandan sonra.
ama şöle bı durumda var eskılerde vardır buu genelde evlen seversın dıe ahlakını guzel die bırıyle evlenmek hem kendıne hem ona buyuk haksızlık olur.halen bu tarz düşenenler vardır belki aramızda:) ya kusura bakmayın çok yazdım ama napım şuan işteyım ve sıkılıyorum bende paso foruma yorumlar yazıorum uzun uzun umarım sızlerı sıkmıorumdur:)

sevmeden evlılık olurmu? olurtabi gunumuzdekı boşanma istatistikkleri gosterıyokı boşanan çiftlerin %80ni severek evlenen hatta okadarkı soruyosun kacdım ben kacarak evlendım dıyo ole bi aşk bitıyo ama gorucu usulu ıle evlenen ınsanların evlılığı daha uzun ve sağlıklı ola bılıyo burdan da şu sonucu çıkara biliriz evlılığı yuruten ıkı neden vardır sevgı bıtse bıle eğer çocuk varsa çocuk hatrı için evlılını surduren fedakar anne yada babalar ve saygı uzerıne yurutulen evlılıkler evlılığın ana temelı saygıdır sevgı bıtse bıle saygı evlılığı surdure bılır dıyorum nokda:Dçok konuşdum gene

sevmeden evlılık olurmu? olurtabi gunumuzdekı boşanma istatistikkleri gosterıyokı boşanan çiftlerin %80ni severek evlenen hatta okadarkı soruyosun kacdım ben kacarak evlendım dıyo ole bi aşk bitıyo ama gorucu usulu ıle evlenen ınsanların evlılığı daha uzun ve sağlıklı ola bılıyo burdan da şu sonucu çıkara biliriz evlılığı yuruten ıkı neden vardır sevgı bıtse bıle eğer çocuk varsa çocuk hatrı için evlılını surduren fedakar anne yada babalar ve saygı uzerıne yurutulen evlılıkler evlılığın ana temelı saygıdır sevgı bıtse bıle saygı evlılığı surdure bılır dıyorum nokda:Dçok konuşdum gene

kessinlikleeee agzımdan aldin valla lafı :) :D

olur hemde daha uzun süreli..
insan sewiyor ewlenşı ewlendikten sonra karşısındaki değişince hayal kırıklığına uğruo ama sewmeden ewlilikte zaten ewlendikten sonra tanıosun ve öle kabullenıosun.. en azından hayal kırıklığı olmuo..

bence sevmeden evlilik olmaz sonucta evlilik bir kac aylik birsey degildir bir ömürlüktür inan sevdigi zaman herseye katlanir ama sevmedigi zaman her kücük olayda ayrilmayi secer
hem evlilik sadece bu dünyalik degildir...

Alah herkeze iki cihanda mutlu olacagi birbirinden razi olacagiz evlikliler yapmayi nasip ettsin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri