Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?

Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?

• Tartışmaya sebebiyet verip ayrılmaya dahi varabilir

Oy: 0 0.0%
  • Mini etekte sıradan bir giysidir bünyemde farklı bir etki yaratmaz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
---> Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?

nekadar kiskancisiniz...hemen otomatik diyorsunuz baskalari bacaklari gormicek sudur budur...

bir kadini esir etmeye gelmez..

Niye tuhaf olsun bacaklarının güzelliğini başkalarının da görmesini istemem suç mu. Ona bakarsan dışarda bir sürü nerdeyse .... hizasında mini etek giyen evli bayanlar var.

kelimelerinize dikkat edin...bir seferlik editliyorum..

tatil köyü veya yazlık bir yer harici giymesinin mümkünatı yok.

Ortamına göre tepkim de değişir gideceğimiz yer uygun bir mekansa sorun olmaz.. Artık böle düşüncelerim...

arkadaslarim bana sen iyiki erkek degilsin, erkek olsaydin maco olurdun diyorlardi.

ben izin vermezdim. benim helalimi bir tek ben gormeliyim...

insanin hazinesi oldugunda nasil koruyor degilmi hirsizlar calmasin diye, kimse gormesin yerini bilmesin diye.
bir erkegin helalide onun hazinesidir, oyle korumaliki bir tek kendisi sahip olabilsin...

ben erkek olsam mini filan giydirmezdim, hem kendi nefsim icin hemde onu sevdigim icin.

sen evden çıkmasınada izin vermezsin o zaman yesil, hatta camdan kafasını bile çıkarttırmazsın :D

arkadaslarim bana sen iyiki erkek degilsin, erkek olsaydin maco olurdun diyorlardi.

ben izin vermezdim. benim helalimi bir tek ben gormeliyim...

insanin hazinesi oldugunda nasil koruyor degilmi hirsizlar calmasin diye, kimse gormesin yerini bilmesin diye.
bir erkegin helalide onun hazinesidir, oyle korumaliki bir tek kendisi sahip olabilsin...

ben erkek olsam mini filan giydirmezdim, hem kendi nefsim icin hemde onu sevdigim icin.

Haklısın ama içinde varsa pekde bişiy yapamssın tmm evlıyken hersey farklıdır ama bu sevgili olayında kısıtlamak hele giyim kusamdan erkegi herzaman sogutur kndidnden.. Ben mantıgını analyamam bi turlu bu mını etegin. Ama yeri ve zmaanı olursa ortamı uygunsan çok nadir tabiki olur abartı seklınde dil tabiki... Ama illaa giymicen denildiginde belki kabullndirilir ama emınımki çogu ilişkide kısıtlanıldıgı için ayrılık sebebiridr genel bi düşünceyle sölüorum sadece.

sen evden çıkmasınada izin vermezsin o zaman yesil, hatta camdan kafasını bile çıkarttırmazsın :D

benden hersey beklenir :)

Haklısın ama içinde varsa pekde bişiy yapamssın tmm evlıyken hersey farklıdır ama bu sevgili olayında kısıtlamak hele giyim kusamdan erkegi herzaman sogutur kndidnden.. Ben mantıgını analyamam bi turlu bu mını etegin. Ama yeri ve zmaanı olursa ortamı uygunsan çok nadir tabiki olur abartı seklınde dil tabiki... Ama illaa giymicen denildiginde belki kabullndirilir ama emınımki çogu ilişkide kısıtlanıldıgı için ayrılık sebebiridr genel bi düşünceyle sölüorum sadece.

soyle, simdi sevgili iken bazi seyleri knusmazsan, kalkar sana der (hakli olarak) evlenmeden once boyle oldugumu bilmiyormuydun?

iki tane adam varms, tartisiyorlarmis incil okurken sigara icilir/icilmez diye,
iddiaya girmisler gidip papaza soralim demisler ve papazin yanina gitmis
1. sahis demiski, papaz, ben sigara iciyorum icimden incil okumak geldi okuyabilirmiyim?
papaz: tabi, herzaman her yerde icinden geldiginde okuyabilirsin
2. sahis; papaz, ben incil okuyordum, incil okurken sigara canim cekti icebilirmiyim?
papaz:eek:lmaz, ibadet ederken, ibadete vermelisin kendini

yani, demesini istemesini ve ne icin istedigini soylemesini bilmek gerek.

erkekler arkadaslarinin/ eslerinin acik giymemelerini genelde kendileride baska aciklara baktigi icin istemiyorlar.

ben, ALLAH rizasi icin, sadece hayat degil, ahiret arkadasligida yapmak icin istemezdim giymesini, onu sadece kiskandigim degil sevdigim icin giymesini istemezdim. (anlarsa ne ala, anlamazsa tak sepeti koluna herkez kendi yoluna)

benden hersey beklenir :)

soyle, simdi sevgili iken bazi seyleri knusmazsan, kalkar sana der (hakli olarak) evlenmeden once boyle oldugumu bilmiyormuydun?

iki tane adam varms, tartisiyorlarmis incil okurken sigara icilir/icilmez diye,
iddiaya girmisler gidip papaza soralim demisler ve papazin yanina gitmis
1. sahis demiski, papaz, ben sigara iciyorum icimden incil okumak geldi okuyabilirmiyim?
papaz: tabi, herzaman her yerde icinden geldiginde okuyabilirsin
2. sahis; papaz, ben incil okuyordum, incil okurken sigara canim cekti icebilirmiyim?
papaz:eek:lmaz, ibadet ederken, ibadete vermelisin kendini

yani, demesini istemesini ve ne icin istedigini soylemesini bilmek gerek.

erkekler arkadaslarinin/ eslerinin acik giymemelerini genelde kendileride baska aciklara baktigi icin istemiyorlar.

ben, ALLAH rizasi icin, sadece hayat degil, ahiret arkadasligida yapmak icin istemezdim giymesini, onu sadece kiskandigim degil sevdigim icin giymesini istemezdim. (anlarsa ne ala, anlamazsa tak sepeti koluna herkez kendi yoluna)

Tabiki ilk sölediğindede haklısın.. Ama bu konuda erkegin hıc çıkar yolu olmuo naparsa yapsın kesınlıkle suclu göruluo malesef.. erkekler başkalarına baktıgı için diil erkekleri çok iyi bildikleri için izin vermezler kızların göremediklerini görurler cnku.. kızlar kimseyı takmaz umursamaz ama erkek yediremez arkasından sölenenleri kızın.. Ben bu olayı çok iyi çözdum ama çok uzun anlatmam lazım burda :) ama herkesin görüşü farklıdır tabi.

Yahu şeytansız dünyadamı yaşıyoruz da haberimiz yok herkes kendini inzivaya ceksin bakalım....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri