karagümrük
Kayıtlı Üye
---> Sevgilinizin mini etek giymesi bünyenize nasıl nüfuz eder?
Benim sevgilim olucak kişi asla mini etek giyemez
Niye tuhaf olsun bacaklarının güzelliğini başkalarının da görmesini istemem suç mu. Ona bakarsan dışarda bir sürü nerdeyse .... hizasında mini etek giyen evli bayanlar var.
:| insanlar ne tuhaf.. şahsen erkek olsaydım mini etek giyecek potansiyelde biriyle zaten olmazdım
arkadaslarim bana sen iyiki erkek degilsin, erkek olsaydin maco olurdun diyorlardi.
ben izin vermezdim. benim helalimi bir tek ben gormeliyim...
insanin hazinesi oldugunda nasil koruyor degilmi hirsizlar calmasin diye, kimse gormesin yerini bilmesin diye.
bir erkegin helalide onun hazinesidir, oyle korumaliki bir tek kendisi sahip olabilsin...
ben erkek olsam mini filan giydirmezdim, hem kendi nefsim icin hemde onu sevdigim icin.
sen evden çıkmasınada izin vermezsin o zaman yesil, hatta camdan kafasını bile çıkarttırmazsın
Haklısın ama içinde varsa pekde bişiy yapamssın tmm evlıyken hersey farklıdır ama bu sevgili olayında kısıtlamak hele giyim kusamdan erkegi herzaman sogutur kndidnden.. Ben mantıgını analyamam bi turlu bu mını etegin. Ama yeri ve zmaanı olursa ortamı uygunsan çok nadir tabiki olur abartı seklınde dil tabiki... Ama illaa giymicen denildiginde belki kabullndirilir ama emınımki çogu ilişkide kısıtlanıldıgı için ayrılık sebebiridr genel bi düşünceyle sölüorum sadece.
benden hersey beklenir
soyle, simdi sevgili iken bazi seyleri knusmazsan, kalkar sana der (hakli olarak) evlenmeden once boyle oldugumu bilmiyormuydun?
iki tane adam varms, tartisiyorlarmis incil okurken sigara icilir/icilmez diye,
iddiaya girmisler gidip papaza soralim demisler ve papazin yanina gitmis
1. sahis demiski, papaz, ben sigara iciyorum icimden incil okumak geldi okuyabilirmiyim?
papaz: tabi, herzaman her yerde icinden geldiginde okuyabilirsin
2. sahis; papaz, ben incil okuyordum, incil okurken sigara canim cekti icebilirmiyim?
papazlmaz, ibadet ederken, ibadete vermelisin kendini
yani, demesini istemesini ve ne icin istedigini soylemesini bilmek gerek.
erkekler arkadaslarinin/ eslerinin acik giymemelerini genelde kendileride baska aciklara baktigi icin istemiyorlar.
ben, ALLAH rizasi icin, sadece hayat degil, ahiret arkadasligida yapmak icin istemezdim giymesini, onu sadece kiskandigim degil sevdigim icin giymesini istemezdim. (anlarsa ne ala, anlamazsa tak sepeti koluna herkez kendi yoluna)
Kendisine yakışanı biliyordur ben hiç karışmam. Sınırlı çerçeveler dahilinde herşeyi giyebilir. Oturup kalkmasını biliyorsa tabii ! .
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.