---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Efe ismini çok severim :)
ashli Bayan Üye 24 Eki 2009 #81 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Efe ismini çok severim
G0NüL Hécé$i Kayıtlı Üye 24 Eki 2009 #82 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? yaren bana yetiyor....
sahara Bayan Üye 28 Eki 2009 #84 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? adı önemli değil ama öyle bir seçme hakkımız olsaydı burak isterdim
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? adı önemli değil ama öyle bir seçme hakkımız olsaydı burak isterdim
İnci 1907 Prenses 21 Kas 2009 #85 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? buqraaaa hmm gayet güzel bi ismi var
Deathalone Banned 6 Haz 2010 #86 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? ben memnunun sevglmn adından
qumusSs Bayan Üye 6 Haz 2010 #87 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? serkan olmasını isterdim p ne tesadüftür ki serkan hahaha
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? serkan olmasını isterdim p ne tesadüftür ki serkan hahaha
DiReNiS Bayan Üye 9 Haz 2010 #95 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? GoKLeRiN DeRDi' Alıntı: İstanbul Genişletmek için tıkla ... Okan Bayülgen geldi aklıma... Bööööööööö p. İsminin mühimmatı mı olurmuş..?
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? GoKLeRiN DeRDi' Alıntı: İstanbul Genişletmek için tıkla ... Okan Bayülgen geldi aklıma... Bööööööööö p. İsminin mühimmatı mı olurmuş..?
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 9 Haz 2010 #97 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? DiReNiS' Alıntı: Okan Bayülgen geldi aklıma... Bööööööööö p. İsminin mühimmatı mı olurmuş..? Genişletmek için tıkla ... Anlamı ifadesi büyük olunca
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? DiReNiS' Alıntı: Okan Bayülgen geldi aklıma... Bööööööööö p. İsminin mühimmatı mı olurmuş..? Genişletmek için tıkla ... Anlamı ifadesi büyük olunca
DiReNiS Bayan Üye 9 Haz 2010 #98 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Baya eleştirmiştik de o adamı D: D:
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #99 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Anladım her kişide farklı izlenim bırakı İstanbul
DiReNiS Bayan Üye 10 Haz 2010 #100 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Muhakkak... Da,benim zevklerime göre kişi ismi olarak hoş değil İstanbul.. Ama bak İstanbulun eski isimlerinden Asitane'yi çok beğenirim..Kızım olursa inşAllah düşünüyorum Elbet tabii tercih meselesidir..
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Muhakkak... Da,benim zevklerime göre kişi ismi olarak hoş değil İstanbul.. Ama bak İstanbulun eski isimlerinden Asitane'yi çok beğenirim..Kızım olursa inşAllah düşünüyorum Elbet tabii tercih meselesidir..