---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? adının ne önemi var adam gibi adam olsn :)
R RaPizM^^ Bayan Üye 8 Ağu 2009 #61 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? adının ne önemi var adam gibi adam olsn
R rocksever16 Kayıtlı Üye 2 Eyl 2009 #63 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? dilek-zeynep-gizem
ember Bayan Üye 3 Eyl 2009 #65 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Emre, Cemre, Cem, Taylan olmasını isterdim =D
U UykuCu Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #66 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Bilge ~ Derin ~ Selin ~ Selda ~ Gülhan ~ Merve =) Bunlar Çok Hoş İsimler.. Şimdilik Gülhan Yetiyor Bana
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? Bilge ~ Derin ~ Selin ~ Selda ~ Gülhan ~ Merve =) Bunlar Çok Hoş İsimler.. Şimdilik Gülhan Yetiyor Bana
ShiLoH Bayan Üye 3 Eyl 2009 #71 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? yokkı sefgılımm .(( olsunda isim fark etmez.((
R rocksever16 Kayıtlı Üye 3 Eyl 2009 #72 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? gizem aleyna
ReLax BaBy Bayan Üye 4 Eyl 2009 #75 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? emRe-toLqa-keRem-ege
İnci 1907 Prenses 24 Eki 2009 #76 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? kesinlikle BUĞRA olmasını isterdim ki öle
Buğra1 Kayıtlı Üye 24 Eki 2009 #77 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? İnci inc in i ..
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 24 Eki 2009 #78 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? GFBuqra' Alıntı: İnci inc in i .. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? GFBuqra' Alıntı: İnci inc in i .. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
FuSSy_LoWéR Bayan Üye 24 Eki 2009 #79 ---> Sevgilinizin Adının Ne Olmasını İsterdiniz ? biLmem ne oLursa ( : ama beRk oLabiLir meseLa