---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Çüüş ayı ! Derim (=
cakuxo Kayıtlı Üye 1 Tem 2010 #102 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Aşk Bu Ne Olacağı Belli Değil O anki Ruh Halime Bağlı
umutt Kayıtlı Üye 2 Tem 2010 #103 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? niyetlenmiş bir kere üzmemek lazım
` βэγzα ' Banned 7 Tem 2010 #104 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? YeniySe izin veRmem. DeğiLse ÖpebiLir bende Onu Öperim (. Son düzenleme: 7 Tem 2010
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? YeniySe izin veRmem. DeğiLse ÖpebiLir bende Onu Öperim (.
*MaTmazéLLa* Bayan Üye 7 Tem 2010 #105 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sevglm bnı anıdn opmeye kalkarsa zaten agznın ustune cakarım bı tane ama bnde onu oprdm x)
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sevglm bnı anıdn opmeye kalkarsa zaten agznın ustune cakarım bı tane ama bnde onu oprdm x)
T TabiGüzelim Bayan Üye 8 Tem 2010 #106 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim
crazzy_girL Bayan Üye 8 Tem 2010 #107 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? yhani aRamıZdAki samimiyete baGlI ... seWioRsAm BnDe öPerİm MUJUXS
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? yhani aRamıZdAki samimiyete baGlI ... seWioRsAm BnDe öPerİm MUJUXS
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #108 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? öperım
LityuM Bayan Üye 17 Tem 2010 #109 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? İzin vermemek için bir nedenim olmadı.Ama izin vermek için oldu.
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? İzin vermemek için bir nedenim olmadı.Ama izin vermek için oldu.
ultra_merve Bayan Üye 24 Tem 2010 #111 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? ne kadardır sevgilim olduguna baglı bide sevdigime büyük bi ihtimal tokat yer
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? ne kadardır sevgilim olduguna baglı bide sevdigime büyük bi ihtimal tokat yer
T Tommy_ Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #112 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Kalp kalbe karsı der öperdim
Halitkarabela Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #113 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sevdiğimi öpmiyecemde kimi öpecem öperim tabiki
Eclipse Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #114 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sevdiğimi öpmiyecemde kimi öpecem öperim tabiki
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 1 Ağu 2010 #115 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Etkiye Tepki
' T!p!Kk~ßéL@ ' Banned 1 Ağu 2010 #116 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sévdiqm iÇin SévqiLim oLMuş Zaten... öpMésinDé bi SakınCa yoq.. ßénde onu öpérim...
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sévdiqm iÇin SévqiLim oLMuş Zaten... öpMésinDé bi SakınCa yoq.. ßénde onu öpérim...
` Nur ~ Bayan Üye 24 Ağu 2010 #118 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Ohaa falan oldum yani !
B BURAKBRUCE 01 Kayıtlı Üye 18 Eyl 2010 #119 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim zaten kendisi diyor bana öpim mi diye bende diyorum aynısı tabikide...
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim zaten kendisi diyor bana öpim mi diye bende diyorum aynısı tabikide...