---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Direk tokatı yer!
PoeticaL Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #82 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Hiç kırabilir miyim kendilerini hahahahahaha
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #83 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Asi Ruh' Alıntı: Puhaha Daha Saysın mı hahaha Genişletmek için tıkla ... Yeni gördüm bunu akıncığım xD sen saysan olmazmı
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Asi Ruh' Alıntı: Puhaha Daha Saysın mı hahaha Genişletmek için tıkla ... Yeni gördüm bunu akıncığım xD sen saysan olmazmı
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #84 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? ağzına çarparım
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #86 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Yeni gördüm bunu akıncığım xD sen saysan olmazmı Genişletmek için tıkla ... Sıralamalarımın Hepsi Dudaktan İbaret.Baska Yer TanımamxD Aşkın Hissedildiği Tek Nokta. xD
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: Yeni gördüm bunu akıncığım xD sen saysan olmazmı Genişletmek için tıkla ... Sıralamalarımın Hepsi Dudaktan İbaret.Baska Yer TanımamxD Aşkın Hissedildiği Tek Nokta. xD
KızıLiNCi Bayan Üye 10 Haz 2010 #87 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim sakıncası yook
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim sakıncası yook
Kan KraLiçesi Bayan Üye 10 Haz 2010 #88 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Yorumsuz hahaha
Buğra1 Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #90 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? FıRaT' Alıntı: Aboooo mcxxxxxx diyee öperdim binkere Genişletmek için tıkla ... xD
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? FıRaT' Alıntı: Aboooo mcxxxxxx diyee öperdim binkere Genişletmek için tıkla ... xD
FoX Kayıtlı Üye 10 Haz 2010 #91 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Bende onu öperim sevgilim deilmi (=
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 Haz 2010 #92 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? öpsün...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 11 Haz 2010 #93 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? aniden öpecek olursa yeni eski dinlemem çarparım ağzının ortasına..
---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? aniden öpecek olursa yeni eski dinlemem çarparım ağzının ortasına..
sıpsévdyy Banned 1 Tem 2010 #94 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? öperim sevglm sonuçta hahaha
MecLisi Kafiye Kayıtlı Üye 1 Tem 2010 #95 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Bende onu öperim
aÇeLya Bayan Üye 1 Tem 2010 #97 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta ßende onu seviyorum ßende onu öperim
AnGeL*mm Bayan Üye 1 Tem 2010 #98 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? beni az cok tanıyosa böyle bişeye kalkışmaz
` GüLşah Bayan Üye 1 Tem 2010 #99 ---> Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın? Sonuçta bende onu seviyorum bende onu öperim