Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

---> Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

Arkadaşlar Yardımlarınız Bekliyorum .
Başka Düşüncelerini Söylemek İsteyen Varmı ?

Döner,birini bulmadığı müddetçe,eğer bulursa zaten değmez dimi..

Evet değmez ama peşinden koşan cok hepsını bılıyorum ve ıstese bırıyle cıkardı . Cıkmadıgını dusunuyorum yanı hala gozunde degerlı oldugumu dusunuyorum

Bende öyle düşünüyorum.biriyle çıksa bile unutman daha kolay olucak,soğuyacaksın biraz..
şuanda çokta olumsuz düşünmeyelim,merak edicek seni ben buna eminim.

Bende öyle düşünüyorum.biriyle çıksa bile unutman daha kolay olucak,soğuyacaksın biraz..
şuanda çokta olumsuz düşünmeyelim,merak edicek seni ben buna eminim.

Cıdden tek ıstedgım bu . Merak edıp aradagını dusunemıyorum ya heyecandan .s

Çok değer verdiğini gösterirsen o gider değer vermeyen birini sever çokta takma kafana özleyeceksende sus, demek ki o seni bi hiç yerine sayıyor ..

Ne kadar güzel seviyorsun şimdiden heycanlanıyorsun :) duygulandırdın beni..
Sabret......

Çok değer verdiğini gösterirsen o gider değer vermeyen birini sever çokta takma kafana özleyeceksende sus, demek ki o seni bi hiç yerine sayıyor ..

Zaten susmaktan başka çarem kalmadı . Şuana kadar en büyük degeri benden gördü . Ben konustukcada kactı susup zamana bırakmam lazım ..

Zaten susmaktan başka çarem kalmadı . Şuana kadar en büyük degeri benden gördü . Ben konustukcada kactı susup zamana bırakmam lazım ..

Ha çok değer verdiysen gider seni üzmek istemem ama nankör işte millet gözünün önündekini görmez yani ..

Ne kadar güzel seviyorsun şimdiden heycanlanıyorsun :) duygulandırdın beni..
Sabret......

Sevgim öyle bir temiz ve çokki anlatmak mümkün değil.. Buluşmalara gıderken halimi bir Allah bilir bide ben . Okulda bakısırken yuzum kızarıyor ..

Ha çok değer verdiysen gider seni üzmek istemem ama nankör işte millet gözünün önündekini görmez yani ..

Çok haklısın kardesım . Kızlar deger veren temız seven cok seven erkeklereden kacar ama gun gelır bır erkek canını oyle bır yakarkı o zaman gelırız akıllarına

Ne güzel öğretmişim ama :pp susmak sırası sende evet,yapacagın herseyi yaptın;) ben gittim sonra devam ederiz kardeş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri