Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

---> Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

terkeden pişman olur,yüzde 90 bu böyle olmuştur :) değerini anlaması için yoksun bırak kendinden.
anlaşılır olma,yeterince belli ettin zaten.

karşısına çıkıp açık açık duygularını ifade etsen nasıl olur Emre?
konuşup halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
hem o da gerçekten sana karşı birşey hissediyor mu öğrenmiş olursun.

karşısına çıkıp açık açık duygularını ifade etsen nasıl olur Emre?
konuşup halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
hem o da gerçekten sana karşı birşey hissediyor mu öğrenmiş olursun.

Duygularımın ne derecede oldgunu benım fıkrım cok ıyı bılıyor . Cunku ılıskımız boyunca onu cok mutlu ettım kımsenın yapmadıgı suprızlerı yaptım . En son ayrılıktada bana agzına gelenı soyledı ama ben delı gıbı asık oldugum ıcın kendı ıcımde affettım onu ama karsına cıkınca tersler dıye korkuyorum :(

Herkesi dinleyerekte kafanı karıştırma derim ama tabi sen bilirsin herşeyin hayırlısı :) yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum,gelişmeleri yazarsın ,destek olurum görebildiğim takdirde.

Duygularımın ne derecede oldgunu benım fıkrım cok ıyı bılıyor . Cunku ılıskımız boyunca onu cok mutlu ettım kımsenın yapmadıgı suprızlerı yaptım . En son ayrılıktada bana agzına gelenı soyledı ama ben delı gıbı asık oldugum ıcın kendı ıcımde affettım onu ama karsına cıkınca tersler dıye korkuyorum :(

o zaman eternal'ın dediği gibi davran, hem sana layık biri mi görmüş olursun

bak bu süreçte hep hep dönecek diye şartlanma ,ümidin olsun ama ufacıkta olsa herşeye hazırlıklı ol ,zamanını söyleyemem sende zaman koyma ,hayatın akışına bırak kendini. seni şöyle facete msnde uzun süre bir hafta bile göremezse ulaşır diye düşünüyorum.

bak bu süreçte hep hep dönecek diye şartlanma ,ümidin olsun ama ufacıkta olsa herşeye hazırlıklı ol ,zamanını söyleyemem sende zaman koyma ,hayatın akışına bırak kendini. seni şöyle facete msnde uzun süre bir hafta bile göremezse ulaşır diye düşünüyorum.

Tamam öyle yapcam . Peki bi bayan bir erkekten ayrıldıysa ve onu sevmıyorsa yanı herseyı sılermı nası desem yanı facebooktan olsun msnden olsun ondakı esyalarımı falan atarmı ?

sevmiyorsa siler,atar.
ama içinde sana dair şeyler var bence ki silmedi,niyetini bilemeyiz ama öyle düşünüyorum.
başka sorun varmı,gidicem çünkü =)

sevmiyorsa siler,atar.
ama içinde sana dair şeyler var bence ki silmedi,niyetini bilemeyiz ama öyle düşünüyorum.
başka sorun varmı,gidicem çünkü =)

Daha sorum çok ama sonrada konusabılırz . Yardımların dusuncelerın ıcın cok tesekkur ederım kardesim ..

rica ederim her zaman.. sen yazabilirsin bidaha girdiğimde yazmaya çalışırım : ) güçlü ol,görüşmek üzere kardeş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri