karşısına çıkıp açık açık duygularını ifade etsen nasıl olur Emre?
konuşup halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
hem o da gerçekten sana karşı birşey hissediyor mu öğrenmiş olursun.
terkeden pişman olur,yüzde 90 bu böyle olmuştur değerini anlaması için yoksun bırak kendinden.
anlaşılır olma,yeterince belli ettin zaten.
telden ulaşır,konuşmaya çalışırPişman oldugunu nasıl anlayabılır yanı neler yapar ? .s
karşısına çıkma. dediklerimi uygula.
telden ulaşır,konuşmaya çalışır
Duygularımın ne derecede oldgunu benım fıkrım cok ıyı bılıyor . Cunku ılıskımız boyunca onu cok mutlu ettım kımsenın yapmadıgı suprızlerı yaptım . En son ayrılıktada bana agzına gelenı soyledı ama ben delı gıbı asık oldugum ıcın kendı ıcımde affettım onu ama karsına cıkınca tersler dıye korkuyorum
bakışlarınla anlatabilrsin duygularını bazen bakma bile ,bi bak bi bakma =)Pekı benım okulda nasıl davranmam lazım yanı neler yapmalıyım ?
o zaman eternal'ın dediği gibi davran, hem sana layık biri mi görmüş olursun
bakışlarınla anlatabilrsin duygularını bazen bakma bile ,bi bak bi bakma =)
gidipte konuşma,lafta taşımasın birileri,duygularını anlatma pek kimseye
bak bu süreçte hep hep dönecek diye şartlanma ,ümidin olsun ama ufacıkta olsa herşeye hazırlıklı ol ,zamanını söyleyemem sende zaman koyma ,hayatın akışına bırak kendini. seni şöyle facete msnde uzun süre bir hafta bile göremezse ulaşır diye düşünüyorum.
sevmiyorsa siler,atar.
ama içinde sana dair şeyler var bence ki silmedi,niyetini bilemeyiz ama öyle düşünüyorum.
başka sorun varmı,gidicem çünkü =)
rica ederim her zaman.. sen yazabilirsin bidaha girdiğimde yazmaya çalışırım : ) güçlü ol,görüşmek üzere kardeş
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.