Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

Emre4041

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar. Nolur Sonuna kadar okuyunn :(:(
Arkadaşlar sevgilim beni terk etti ve ben ne yapacağımı bilmiyorum . Psikologa baş vurmayı dusunuyorum psıkolojım cok bozuldu ne olur yardımcı olun bana . Konuyu acıyorum.
Sevgilimle yaklaşık 6 aydır konusuyorduk . herşey cok guzel gıdıyordu. Çok mutluyduk . Doğum gununu olsun hep unutamayacagı suprızler yaptım . Amam Hazıran ayında tartısmaya başladık . Ortada sebebpte yok . Ve bana bır muddet konusmayalım degerımızı anlarız dedı ve bende kabul ettım ama 1 hafta gectı bana dönmedi . Sonra bende sınırlenıp ayrıldım . Daha sonra kopek gıbı pısman oldum ve tekrar ozur dıledım ve tekrar konusmaya basladık . Ama hıcbısey ıyı gıtmedı 2 hafta duzgunce konustuk hersey ıyı olmus derken bana soguk davranmaya basladı ve konusmayalım dedı . Ben ılk basta kabul ettım ama sonra tekrar pesınden kosmaya devam ettm ve bana en sonunda agzına gelenı soyledı ve bıtırdı. 1 aydır konusmuyoruz .
Ben hala cok sevıyorum ve hala pesındeyım bu işin . Ama arkadaşlar nolur bana akıl verın . Kendı benı facebooktan ve msnden silmedi ve facbookta hep aşk sözleri sarkıları vs. paylasıyor ve özledim tarzı sarkılar daha fazla paylasıyor . Yanı ben benı tam olarak silmediğini düşünüyorum. Cok acı cekıyorum .
Ben sımdı ne yapmalıyım degerlı arkadaşar ?
Dönmesi için cesaretimi toplayıp mesajmı atmalıyım yoksa umursamaz tavırlar yapıp onun pısman olup donmesınımı beklemelıyım ?
Nolur yardım edinnn :(:(

---> Sevgili Kardeşlerim Nolur Yardım Edin Bana :(

Arkadaşım,onu takmıyormuş gibi davran,peşinden gitmeye çalışma. Evet seviyorsun ama onu kazanman için tek şansın ,herşeyi akışına bırakmak.
Kaç ki kovalanasın. yani kendini ağırdan sat,gelecektir pişman olacaktır inan bana.
hayatın kanunu zaten bu.. eğer gelmesini istiyorsan ona ne faceten ne başka yerden ulaş. merak edecek,arayacaktır.
eğer gelmiyorsa ,zaten başkası vardır.. Bu süreçte kendini başka şeylere ver,sıkma canını .pişman olacağı günü düşün.üstüne düşme..

Çok seviyorum deli gibi seviyorum . Ama umursamaz davranırsam beni unutur dıye cok korkuyorum . Ve benım yuzumu 3 aydır gormuyor . Okul acılınca yuzumu gorunce dönermi diye düşünüyorum :(

Şöyle düşün sen üstüne düşeni yaptın,ona yalvardın bile.. artık geri çekilme sırası sende. bu saatten sonra soğuyacaksa senden dolayı değildir bu,tercihi. dediklerimi uygula,mutlu son olacak.
Okul başlayınca şansın biraz daha artıcak :)

Burda biz ne desek sen kendini dinleyeceksin en iyisi psikoloğa git derim kardeşim ..

Tamam kardeşim dediğini uygulıcam ama döner dimi ? :(:(

Dönecektir kardeşim ama psikoloğa git bi :)

Dedikklerimi uygula,istikrarsız olursan tedavi sonuçlanamaz : )
Kötü davran demiyorum sana yazsa bile soguk davran.. facebookta sürünüyorsun izlenimi verme. Sen anladın beni.. Güçlü ol,o senin güçlü olmandan iyi bi enerji alır ,merak ettir .

Dedikklerimi uygula,istikrarsız olursan tedavi sonuçlanamaz : )
Kötü davran demiyorum sana yazsa bile soguk davran.. facebookta sürünüyorsun izlenimi verme. Sen anladın beni.. Güçlü ol,o senin güçlü olmandan iyi bi enerji alır ,merak ettir .

Her seferinde kendı kendıme soz verıyorum ve facebookta hıcbısey yazmama kararı alıyorum yanı ask sozlerım ask sarkıları falan ama o yazdıgı yada bır sarkı paylastıgı zaman içim gidiyor ve bende duvarıma bıısıler yazıyorum . Yazmamın sebebı ıse ılk ayrılıktan sonra O kendı duvarına soz yazdı bende kendı duvarımda cevap verdm snra oda verdı ve ben aradım ve barıstık :(

Anladım. bak o yolu denemişsin etkisi kısa sürmüş.. yolu değiştiriyoruz.
yazma aşkla ilgili bişeyler.. gçlü olduğunu gösteren şeyler yaz.
gizemli ol :)

Anladım. bak o yolu denemişsin etkisi kısa sürmüş.. yolu değiştiriyoruz.
yazma aşkla ilgili bişeyler.. gçlü olduğunu gösteren şeyler yaz.
gizemli ol :)

Tamam kardeşim dedikleri teker teker uygulıcam.
Ama peşinden koşanıda çok. Eskı cıktıgı kısılerı onceden duyduguma gore hemen sılıp atmıs facebooktan olsun msnden olsun . Ama benı sılmedı ve onun bende benımde onda dolu kısısel esyalarımız var yanı umut hala var ıcımde

Umudunu kaybetme :) umut acıdır ama tatlı meyvesi vardır kardeşim..
netede çok girme merak etsin :) merak ettikçe arar.
üstüne düşme olurmu ,söyldiklerimi unutma
istikrarlı ol,kendini başka şeylere ver mesela buraya girebilirsin kafa dağıtmak için güzel ortam :R

bundan sonra senle tekrar başlarsa 2. aşama var, sevgini belli et ama onun kadar.. fazlası değil. ayrılmayın yani :)

Umudunu kaybetme :) umut acıdır ama tatlı meyvesi vardır kardeşim..
netede çok girme merak etsin :) merak ettikçe arar.
üstüne düşme olurmu ,söyldiklerimi unutma
istikrarlı ol,kendini başka şeylere ver mesela buraya girebilirsin kafa dağıtmak için güzel ortam :R

Eve kardesım bencede guzel bı ortam . Ama benım tam anlamıyla mutlu olmam ıcın tekrar elde etmem lazım . Gündüzleri arkadaslarım benı gulduruyor edıyor unutayım bunları dıye onlarda yardımcı olmaya calısıyor ama ne oluyosa gece basımı yastıga koyunca oluyor eskı gunler gelıyor aklıma

biraz alış geceleride film falan izle uyuyakal bişey yap ne bilim : )
elde edicem dedikten sonra zaten iş bitmiştir. herşey güzel olacak.

bundan sonra senle tekrar başlarsa 2. aşama var, sevgini belli et ama onun kadar.. fazlası değil. ayrılmayın yani :)

Evet . Çok deger verdım yerı geldı aılemle bıle kotu oldum . Fazlasından deger verdım uyumadım etmedım erkek olmama ragmen bıle gozyası doktum . Sebep olsa bu kadar uzulmem ama ne bırgun aldattım ne arkasından ıs cevırdım ne yalan soledım nede hakkında kotu planlar yaptım :(

aferin sana.. ama işte onun gösterdiğinden fazla sevgini belli etmeyeceksin. bazen seni merak edecek,hemen cevap vermeyeceksin mesajlarına.bağlansın baya =)

aferin sana.. ama işte onun gösterdiğinden fazla sevgini belli etmeyeceksin. bazen seni merak edecek,hemen cevap vermeyeceksin mesajlarına.bağlansın baya =)

Benım ılk sevgılımdı ve kızların yapısını bılemıyorum. Terkeden pısman olurmu ne yapar hıcbısey bılmıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri