Sevdaselin_ce

---> 2016 şiirler, 2016 sözler, 2016 güzel sözler ve yazılar

Özledim seni.... Sana ihtiyacım olduğunu söyleyemiyorum, sen de anlamıyorsun zaten... Kokun olsa şimdi burnumda, ellerim saçlarında olsa... Huzurla seni koklayarak uyumak kısmet olsa bir kere daha... Yalnızca bir kere daha uyanabilsem seninle aynı sabaha. Ama olmuyor işte...Bazı şeyler dilediğin gibi olmuyor her istediğinde... Özledim, üstelik hiçbir amacım yok çok ÖZLEDİM... Ama acım çok... Sesini duysam , susacağım.

12548923_971792476234126_7426151463913715_n.jpg

resimli-ac%C4%B1-s%C3%B6z%C3%BC.jpg

Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki ne sevebilir ne terk edebilirsiniz. Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında... En güzel yıllarınızın acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi yazılarınızın ilhamı sohbetlerinizin konusudur. Göz yaşlarınız da bilinçaltınızda kahkahanızdadır. Korkunca saklandığınız bir sığınak coşunca öptüğünüz bir bayrak... Sevdanız riyasız çıkarsız karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz; "Ölmek var dönmek yok"tur.

Lakin gün gelir anlarsınız; içten içe bir şeylerin kanadığını. Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya. Şurasından burasından eleştirmeye koyulursunuz: "Şöyle görünse öyle demese değişse biraz ya da eskisi gibi olsa..." Başkalarını örnek göstermeye "Bak onlar nasıl yaşıyor" demeye başlarsınız. Hem birlikte yaşayıp hem özgür olmanın yollarını ararsınız. Aşkınızın gözü kör değildir artık yanlışını görür düzeltmek istersiniz. "Eskiden böyle miydi ya..." diye başlayan sohbetlerde açılır eleştirinin kapısı; açıldıkça bastırılmış itirazlar yükselir bilinçaltından... Böyle süremeyeceğini bilirsiniz. Değişsin istersiniz. O sevgisizliğinize yorar bunu... İhanete sayar. Tutkulu ilişkilerde ihanetin bedeli ölümdür. "Ya sev böyle ya da terk et" diye gürler...Bir zamanlar bir gülücüğüyle alacakaranlığı ışıtan o rüya bir kabusa dönüşür birden... Kapatır gönlünün kapılarını yasaklar kendini size... Hoyrattır bakmaz yüzünüze... Zehir akar dilinden konuşturmaz suçlar yargılar mahkum eder. Mühürler dudaklarınızı yırtar atar yazdıklarınızı siler sizi defterden... "İyiliğin içindi hepsi seni sevdiğim için..." dersiniz dinletemezsiniz.
Ayrılırsanız yaşamayacağınızı bilirsiniz lakin böyle de sevemezsiniz. İhanetten kırılmıştır kaleminiz; severek terk edersiniz... "Madem öyle..." nin çağı başlar ondan sonra... Madem ki siz böylesine tutkunken o hep başkalarını seçmiştir madem ki kıymetinizi bilmemiştir o halde "günah sizden gitmistir". Lanet ederek bu karşılıksız aşka çekip gitmeleri denersiniz. Aşkın göçmenlik çağı başlar böylece... Daha özgür olacağınız limanlara demirlerseniz bir süre... Ne var ki unutamaz uzaktan uzağa izlersiniz olup biteni... Etrafı bir sürü uğursuzla dolmuş kurda kuşa yem olmuştur. Deli kanlılar eli kanlılar uğruna ölenler sırtına binenler sarmıştır çevresini... Gurur duyar onlarla koynunda besler gözünü oysunlar diye...Uğruna kan dökenleri sever yoluna gül dökenlerden fazla... "Bana ne...kendi seçimi" diye omuz silkmeye çabalarsınız bir süre...

Ama sonra... ansızın kulağımıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku hatırlatır onu yeniden... Yaban ellerde başka kollarda ondan bahseder ağlarsınız. Kokusunu özlersiniz; türküsünü söylemeyi şarkısını dinlemeyi yemeğini yemeyi elinden bir kadeh rakı içmeyi... Karşı nehrin kenarından hasret şiirleri haykırırsınız sular kulağına fısıldasın diye... Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden... Dönemezsiniz. Göremedikçe bağlanır uzaklaştıkça yakınlaşırsınız. Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu ne onunla olur ne onsuz... Hem kollarında ölmek kucağına gömülmek arzusu hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz terk de edemezsiniz.
Sürünür gidersiniz

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

çok teşekkür ederim

Herkesi sağır edecek kadar büyüktü haykırışlarım...Sen Aşka kör bana sağırdın..Ne yapsam duymuyordun sana söylemek istediklerimi..Belkide duymak istemiyordun..Hayata tutunduğum tek dalımdın sen..beni ayakta tutan hala yaşamaya nedenim olan sendin..Hiçbir şey beni duymana yetmedi..İçimdeki aşk cümleleri sonu olmayan bir acının başlangıcıymış meğer..Ben bağırdıkça sen daha çok sağırlaştın..Benden ba...şka herkesi duymuştun benden herkesi sevmiştin bu hayatta..Seni kıranları yerle bir edenleri baş üstünde tutmuştun kalbinin en üstünde yer vermiştin onlara..Ben seni incitemeyecek kadar çok sevmiştim oysa...Bu kadar kırılacağımı bile bile gururumu ayaklar altına alırcasına çok sevmiştim..Bende sende başkalarına sağırdım..Senden başkasını görmüyordu gözlerim..aldığım her nefeste şükrediyordum bugünde seni görmeden ölmediğim için..Bende bu kadar değerliyken neden kendine değersizlerle bir yol seçtin..bu yol ayrılığı beni hüzne seni hiç istemediğin yerlere götürecek gittiğin adres yanlış adres sevdiğim o yol seni AŞKa götürmeyecek..Bende beğenmediğin hiçbir şeyi asla o yolda bulamayacaksın..Belki bir gün yolda karşılaşırız seninle..Biliyorum karşılaştığımız gün ne sen benim sevdiğim gibi olacaksın ne de ben seni sevdiğim gün ki kadar temiz

maxresdefault.jpg

BENİ GÜZEL HATIRLA

Beni güzel hatırla!
Bunlar son satırlar...
Farz et ki bir rüzgârdım esip geçtim hayatından
Ya da bir yağmur
Sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyukaybolup gittim..
Belki de bir rüya idim senin için uyandın ve ben bittim...

Beni güzel hatırla!
Çünkü sevdim seni ben her şeyini...
Sana sırdaş oldum dost oldum
Çok kırdın yinede koynunda ağladım.
Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini
Beni üzdün kınamadım.
Alışıktım vefasızlığına el oldun aldırmadım...

Beni güzel hatırla!
Sana konuşmaktan yorgun düşülmüş geceler bıraktım
Ve uykusuz kalınmış sabahlar...
Gülüşümü gözlerimi sonra sesimi bıraktım.
En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka
Söylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her köşeye
Vedalar bıraktım duraklarda.
Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda.

Beni güzel hatırla!
Dizlerimde uyuduğunu düşün
Saçını okşadığımı üşüyen ellerini ısıttığımı
Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne.
Alnımdan öptüğün dakikayı...
Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün
Şaşırtmayı severim biliyorsun.

Bu da sana son sürprizim olsun.
Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum.
Sen beni hep güzel hatırla.
Ben gidiyorum...
Ve giderken kalbime sesleniyorum!

Ey kalbim sana son nasihatim sevmek çok kolayçiçeği de seversin kuşu da yazı da kışı da ama sevilmenin kıymeti çok başka sevilmeyi sımsıkı tutacaksın. Gerekirse nefes bile almayacak ama bırakmayacaksın!

Ne zaman canın yansa bu kadar derinden
Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen
Ne inat ne gözü kara ne dayanıklı yürek
Acıyor aynı yerden her şeye rağmen
Ne akıl kar ediyor ne fikir o sırada
Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda
Yaralı tepeden tırnağa herkes yaralı
Alışılmıyor acıya yok kaidesi kuralı
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni
Ne gelen anladı ne giden olanı biteni
Adıyorum aşka geri kalanımı
Suya söyledim gitti en son yalanımı
Aşkın da en hesapsız kitapsız olanını
Yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
Geri