Serene

---> Kahve

Ellerim usuyor
Yuregim usuyor
Hangi pencere acik ruhumda

---> Kahve

Evet yine rastlastik
Gozlerinden taniyamadim
Hani gun gelir adimi bile unutursun demisti
Sadece taniyamadim..
Icimde hala 1 mum yaniyor.. Boyle olmem
Ama yasamam da bu kadar olur ancak..

---> Kahve

Iki arada bir derede
Bir adamin 14 ekimi
Bir adamin 21 eylulu
Kim seviyor bilmem

---> Kahve

Sanki ihanete ugramis gibi hissetti ya kendini
Gozumun onunde benden sonrasi icin yasarken..
Mutsuzlugumu iyi gizledim ama o uzerime geldi israrla..
Oysa ben kimseyi istemedim solumda
Fazlasiyla yarali..o ise sadece yarami sariyor bu sevmek degil.
Icimde ask yok icim disim kırık..
Asik olmayi yaratmasaydin be tanrim..

---> Kahve

Cok deger verdigim biri gidiyor :(
Benim elimden gelecek birseyde yok
Bana bir hoscakal bile demiyor
Sen olsan napardin:(

giden gitmiştir yapacan bir şey yok cnm bu dünya geçici biliyorsun rabbim kısmet uygun görmemiş se olmsz bu yüzden kendini uzuPte isyan etme Hayatına sarıl derim ben de yaşadım çok çektim isyan ettim 3 ay kapandı okudum sonra nr kadar yanlış günah işlediği mi anladım gideni umurunda mi yok hiç te olmuyor evlendi mutlu ben yaptığımla kaldım kendime ettim bu yüzden takma üzme kendini sakin olmaya çalış acısı büyük biliyorum bennonyuxde doğru birini bulmayan kadae uzagim yanas miyorum pek üzülmek isyan etmek değer mi sende kaç sene tasicaz en fazla 60 diyelim sonra

---> Kahve

giden gitmiştir yapacan bir şey yok cnm bu dünya geçici biliyorsun rabbim kısmet uygun görmemiş se olmsz bu yüzden kendini uzuPte isyan etme Hayatına sarıl derim ben de yaşadım çok çektim isyan ettim 3 ay kapandı okudum sonra nr kadar yanlış günah işlediği mi anladım gideni umurunda mi yok hiç te olmuyor evlendi mutlu ben yaptığımla kaldım kendime ettim bu yüzden takma üzme kendini sakin olmaya çalış acısı büyük biliyorum bennonyuxde doğru birini bulmayan kadae uzagim yanas miyorum pek üzülmek isyan etmek değer mi sende kaç sene tasicaz en fazla 60 diyelim sonra

baskan zaten benden gıttı artık ulkeyı terkedecek ondan haber alamayacagım
bu cok agır..

---> Kahve

baskan zaten benden gıttı artık ulkeyı terkedecek ondan haber alamayacagım
bu cok agır..

Biliyorum başkanım ağır durum allah yardimcin olsun duam seninle hep yanında yim üzme kendini biliyorum saçma geliyor ama yapmak zorundasın hayatts her şekilde tutunmak zorunda sin

---> Kahve

Biliyorum başkanım ağır durum allah yardimcin olsun duam seninle hep yanında yim üzme kendini biliyorum saçma geliyor ama yapmak zorundasın hayatts her şekilde tutunmak zorunda sin
Baskan hep yaninda olacagini soyleyenler gidiyor ama ;(

Behr bi devê kûçika heram nabe:)

---> Kahve

Degisiyor mu hersey. Belkide evet. Guzel gunler gelecek. Gelmeli. 2016 yeni bir nefes olsun bize.

..

---> Kahve

Gidiyor musun.?
Bir gun gideceksin.
Korktugum basima gelecek.
Senden haber alamayacagim ya.
Daha nolsun...

..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri