Serene

---> Kahve

Seni baskalarına anlatırken demırden bır cubuk bogazımdan gecmeye calısıyor gıbı ama sankı o atestenmıs gıbı ve yakıyor gecmeye calıstıgı yerı. Gecıncede kalıyor ıste tam suramda. Karsımda olsan gosterırdım sana.Sonra nefes almam mumkunmus gıbı almayı denıyorum. Bakıyorum aldıgım nefes zehır oluyor.Kalkıp bı sıgara daha yakıp garantılıyorum cıgerlerımın hazın sonunu. Dunyada en buyuk saltanatım kalbın olsun ısterdım kabrın oldum.. ıcınde öldüm herkes iyi bilirdik dedi zaten o da yalan...​

---> Kahve

Derdin ki sigara icme zararlı. Ben de dinlerdim seni. Sonra seni cok sevmeye basladım. Sana guvendim. Canım olmustun bir gun el olacagını soylese bana biri gulerdim. Evet canımdın birdenbire el oldun. Gitmenden cok beni uyarmamana kızmıstım. Mesela sakarlık yapma bile demistin. Ama ben en buyuk sakarligimi yapip soluna dusmustum. Kaldirdin ama beni sevme demedin. Hatta seni sevmem sucsa suca sen tesvik ettin beni. Sesine sarılırken en guzel sozleri fısıldadın. Ki yoksun hala sesin ruhumda yankılanıyor adam. Bi sigara yakıyorum sonra dumanında hayalin icimde sesin...​

---> Kahve

Seni ciziyorum. Sana anlatamadiklarimi ona anlatmak icin. Nasil olsa ikinize de anlatmam bir. Bende firtinalar kopsa yuzunde bir mimik oynamayacak. Duvar gibi kalacaksin karsimda. Soracagim sana neden diye. Kader degil bu senin iraden diye bilmem kacinci kez haykiracagim. Sen cevap veremeyeceksin bu kez. Yaralanmayacagim daha fazla.

---> Kahve

Her sabah benden evvel aklımda uyanman ne garip şey!
Ve hiç yanımda uyanmayacagını bılmekte ne acıklı bir hüzün

Heyhat!

---> Kahve

Tanrım diyordu icimdeki ses.Ya kavustur ya unuttur. Daha guclu bir ses " ama lutfen kavustur" diyordu..

---> Kahve

Icım sızlaya sızlaya ona “senden arada da olsa haber almam lazım” demıstım. Bır yanım o ıyı olsun dıyorken bır yanım bensız ıyı olusuna kızabılırdı boyle karmasık duygular ıcerısınde sevıyordum onu. Ic sesımı dınlemıyordum sonra cogu kez. Dun kulak verdıgımde “Tanrım ya kavustur ya unuttur” dıye fısıldıyordu Tanrıya.ve neyse bensız ıyı oldugunu soylemıstı yanı daha dogrusu ıyı oldugunu soylemıstı ve ben pek ınanmamıstım ınanmak ıstemıstım . Bana sarılınca herseyın gectıgını soyleyen bu adam artık alkola sarılıyordu bunu da bılıyordum ve o kederınden ıcıyordu bunu da bılıyordum. Karmakarısıktım en ıyı bıldıgım sey cıgerımın sızladıgıydı ozlemden..

---> Kahve

Varlığında sigaradan nefret ettiren yokluğunda en az onu sevdiği kadar sigarayı sevdirmişti kadına. Sigara eline yakışmıyordu. Ve o adam olmadan da resimde egreti duruyordu. Sanki görünmez bir el tarafından o kareye sonradan iliştirilmiş gibi. Yalnızlık yakıştı diyemiyordu bu sebeple. Yalnız birinin yanına yakışmıştı o da hiç şık olmayan bir vedayla kadının kalbini parçalayıp avuçlarına koymuştu. Birileri çıkıp her zaman tamir etmekten söz edecek , yapmak yerine daha çok yıkıp en sonunda güven kırıntısı bırakmayacaktı işte. Ve kadın hem yara hem ilaç olmayı işte o zaman öğrenirdi.

---> Kahve

tumblr_nwz116KgCi1utsqjjo1_500.gif

Seni dalgalar mı alıp götürdü benden sevdiğim

geri vermiyor…​

---> Kahve

Ne istedim biliyor musun ? Bir fotografin vardi orda bir kızın tırnaklarında mavi ojeyle o fotografa dahil olusunu gordum. O kızın yerinde olmayı bile istemezdim. Bir uzvu olsaydım ya. O mavi ojeli tırnakları olsaydım. Sen elinden telefonunu alırken tesadüfen dokunsaydın bana. Kırılmamdan korkup cekseydin elini. Ben bana dokunmus olmana mı sevinirdim yoksa aynı kareyi paylasmıs olmamıza mı , inan bilmiyorum.Ama aklımı yitirirdim onu iyi biliyorum. Iste sen o fotografı gosterdiginde sandın ki kıskanır o. Kıskanmadım , parcalandım. Yine de her bir parcamla ayrı ayrı sevdim seni ...

---> Kahve

Ben bir rakı masası kurmusum. Balıksız olur mu ! Mezelerle de suslemisim masayı. Sana baktıkca sarhos oluyorum. Iciyoruz yine sarhos oluyorum. Basım dönüyor daha bir cesaretlenip sarkı soylemeye baslıyorum. Ahmet Kaya'dan hadi bize gidelimi soyluyorum. Eslik ediyorsun. “..Icek ,icek olumune icek..” O koltukta basimi omzuna koyup sızıyorum sabaha kadar uyanırım diye oyle uyuyorsun sende. Gozlerimi actigimda “Kafan cok agirdi maymun” deyip kizdiriyorsun sacini cekiyorum bu kavgamiz beni opusunle bitiyor sonra. Ne demistim sana ben hayati askiya aldim.yasayamadigim bircokseyi sana sakladim diye. Ve cocuklugumu genc kizligimi Kadinligimi hepsini bir bir sende yasayacaktim. Yoksun ya. Hayallerim kırıldı yuregime batti. Ölüyorum. Simdi sen bensiz iciyorsun Ben sensiz bitiyorum. Cok erken gittin hayallerimden. Daha sarhos olacaktik…

---> Kahve

Sesını duysam da olur
sesıne sarılırım
yıne gecer..

---> Kahve

“Her şey biter.” dedi adam. “Tıpkı elimdeki sigara gibi.

---> Kahve

Hayırlı olsun. Adın değişikmiş. Anlamı nedir acaba?​

---> Kahve

senın bu sarkıyı dınlerken gozunden akan yaşta boğulayım
bundan gayrı ölüm istemem..​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri