---> Adgu ~ GünceL ~~~~ :11: hıhh2
Sevda'Lı Bayan Üye 11 Ağu 2011 #61 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ endLesS' Alıntı: :11: Genişletmek için tıkla ... hıhh2
Sheila Bayan Üye 12 Ağu 2011 #62 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Bana diyenee bakk masumiyet akıyor tatlılık damlıyor Birinciyi sevdim çok hoşmuş ,-
---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Bana diyenee bakk masumiyet akıyor tatlılık damlıyor Birinciyi sevdim çok hoşmuş ,-
E Elmander Kayıtlı Üye 12 Ağu 2011 #63 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Yeni resimler güzelmiş İyiki tanıştık :Ü
Sevda'Lı Bayan Üye 12 Ağu 2011 #64 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Elmander' Alıntı: Yeni resimler güzelmiş İyiki tanıştık :Ü Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim canım, dimi dimi
---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Elmander' Alıntı: Yeni resimler güzelmiş İyiki tanıştık :Ü Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim canım, dimi dimi
E Elmander Kayıtlı Üye 12 Ağu 2011 #65 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Adgu' Alıntı: Tesekkür ederim canım, dimi dimi Genişletmek için tıkla ... :106: di
---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Adgu' Alıntı: Tesekkür ederim canım, dimi dimi Genişletmek için tıkla ... :106: di
Sevda'Lı Bayan Üye 13 Ağu 2011 #69 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ endLesS' Alıntı: Güzelsin güzel (Y) Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun ya p Sağ ol cicim :50:
---> Adgu ~ GünceL ~~~~ endLesS' Alıntı: Güzelsin güzel (Y) Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun ya p Sağ ol cicim :50:
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Ağu 2011 #71 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ yerim seni. allah sahibine bağıslasın. xD
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Ağu 2011 #73 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ İmzama bak. xD -sohbetteyim gaçtım başlıgından- xD
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 15 Ağu 2011 #74 ---> Adgu ~ GünceL ~~~~ Çok güzel çıkmışsın canım Allah sahibine bağışlasın
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #78 ---> Seνdα`Lı # Güncel # Pijama güzel. Allah sevidiklerine bagislasin.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #79 ---> Seνdα`Lı # Güncel # Güzelsin Allah sevdiklerine bağıslasın .)