---> Adgu ~ Allah Sahibine Bağışlasın :)
_zeynep_ Bayan Üye 4 Ağu 2011 #22 ---> Adgu ~ Habersiz olmasına rağmen gayet hoş bi fotoğraf olmuş Allah sevdiklerine bağışlasın..
İnciBaran Bayan Üye 5 Ağu 2011 #28 ---> Adgu ~ çok güzel resim.. Dogal oldugunda belli oluyor.. Evinin dekoruda güzel rabbim sevdiklerine bagışlasın.. Selametle kal..
---> Adgu ~ çok güzel resim.. Dogal oldugunda belli oluyor.. Evinin dekoruda güzel rabbim sevdiklerine bagışlasın.. Selametle kal..
REiSS Kayıtlı Üye 6 Ağu 2011 #32 ---> Adgu ~ Allah Sevdiklerine Ve Sevenlerine Bağışlasın Sevda Herşey'in Gönlünce Olması Dileğiyle..
H HaDeS Kayıtlı Üye 9 Ağu 2011 #38 ---> Adgu ~ Adgu' Alıntı: Ay ben size çok teşekkür yapıyorum :H :R Genişletmek için tıkla ... bi cumle bukadar mi,dikkat ceker bi daha soyle bakiim
---> Adgu ~ Adgu' Alıntı: Ay ben size çok teşekkür yapıyorum :H :R Genişletmek için tıkla ... bi cumle bukadar mi,dikkat ceker bi daha soyle bakiim
Sevda'Lı Bayan Üye 9 Ağu 2011 #40 ---> Adgu ~ hades' Alıntı: bi cumle bukadar mi,dikkat ceker bi daha soyle bakiim Genişletmek için tıkla ... Ben size çok teşekküür yapıyorum xD
---> Adgu ~ hades' Alıntı: bi cumle bukadar mi,dikkat ceker bi daha soyle bakiim Genişletmek için tıkla ... Ben size çok teşekküür yapıyorum xD