Üye Resmi sEmih ~ Resimler

---> sEmih ~ Resimler

Hoşgeldin Semih kardeşim askere giderken hayırlı teskereler demiştim şükür sağ salim geri döndün işte :) sevindim değerli kardeşim :)

Uzun zamandır yoktum bende şimdi gördüm hemen yazayım dedim :)

Allahıma Şükürler Olsun

Allah Herkeze Sağ Sağlim Ailesine Kavuşmayı Nasip Etsin.

İnsanın Ailesinden Başka Değeri Yok Gerçekten

Gurbette Bunu Daha İyi Anlıyor İnsan :)

Teşekkür Ederim ;)

---> sEmih ~ Resimler

senin adin semih degil mi?

asker ustuyle cekildigin bir resimde cebin ustunde oguz yaziyor.

---> sEmih ~ Resimler

Est. :)

Nerden Bileceksin

kaç kere asker gördünki :D

askeriyeye bir sefer gittim :) oda bir asker takildi :) ama su bir gercek
cok dikkatliler gercektende askerler.

bir akrabayi ziyarete gitmistik, babamin turk kimligi yoktu benimki vardi, soyle adim yazan tarafi lobiye koydum koymamla arkasini cevirmem bir oldu.
saniyelik birsey. baktim asker bana ismimle hitap ediyor sasirdim sonra aklima geldi nufus cuzdanimdan gordu diye :)
babamda ters ters bakiyordu valla :) saniyeler icinde nasil gordun nerden gordun.

---> sEmih ~ Resimler

askeriyeye bir sefer gittim :) oda bir asker takildi :) ama su bir gercek
cok dikkatliler gercektende askerler.

bir akrabayi ziyarete gitmistik, babamin turk kimligi yoktu benimki vardi, soyle adim yazan tarafi lobiye koydum koymamla arkasini cevirmem bir oldu.
saniyelik birsey. baktim asker bana ismimle hitap ediyor sasirdim sonra aklima geldi nufus cuzdanimdan gordu diye :)
babamda ters ters bakiyordu valla :) saniyeler icinde nasil gordun nerden gordun.

Dikkatli olmak zorundalar.

elleri mahkum yapacak birşey yok :)

Tabi birde eğer bayan varsa karşılarında

eh bide güzelse

arayipta bulamadıkları :D

---> sEmih ~ Resimler

Dikkatli olmak zorundalar.

elleri mahkum yapacak birşey yok :)

Tabi birde eğer bayan varsa karşılarında

eh bide güzelse

arayipta bulamadıkları :D

tahmin edebiliyorum :) aslinda annem babam gideceklerdi, ben beni nasilsa goturmezler diye sormamistim bile bende geleyim mi diye, annem geliyormusun diye sorunca evet bile demeden hazirlandim onlardan once, cunki zaten tr ye gittigim ilk senelerdi, turkiye ozlemmi disari cikmak istiyordum surekli :) birde askerlere olan hayranligim tabi :)

o yaz gunu icerde usumustum disari ciktim :) baktim askerin biri geliyor, gelmis benimle sohbet ediyor, birseymi oldu neden disardasin filan, baktim bizim ziyarete gittigimiz askerde firlayip disari geldi ne oldu diye :) cok komikti (benim acimdan tabi)
ama askeriyeye girisimiz cok komikti, hala guluyorum. annemin akrabasi cocugun soyadini bilmiyormus, cocugun soyadida topcuymus. ALLAHim iceriye girmeden kapida duran askere anlatana kadar cnaimiz cikti topcu top filan anneme diyorum anne ziyarete geliyorsun soyadini bilmiyorsun olurmu hic, neyseki zorla buldular askeri :) tevbe hala cok guluyorum. rezil olmustuk, adamdada oyle bir soyadi varki rezil olduk resmen.

---> sEmih ~ Resimler

tahmin edebiliyorum :) aslinda annem babam gideceklerdi, ben beni nasilsa goturmezler diye sormamistim bile bende geleyim mi diye, annem geliyormusun diye sorunca evet bile demeden hazirlandim onlardan once, cunki zaten tr ye gittigim ilk senelerdi, turkiye ozlemmi disari cikmak istiyordum surekli :) birde askerlere olan hayranligim tabi :)

o yaz gunu icerde usumustum disari ciktim :) baktim askerin biri geliyor, gelmis benimle sohbet ediyor, birseymi oldu neden disardasin filan, baktim bizim ziyarete gittigimiz askerde firlayip disari geldi ne oldu diye :) cok komikti (benim acimdan tabi)
ama askeriyeye girisimiz cok komikti, hala guluyorum. annemin akrabasi cocugun soyadini bilmiyormus, cocugun soyadida topcuymus. ALLAHim iceriye girmeden kapida duran askere anlatana kadar cnaimiz cikti topcu top filan anneme diyorum anne ziyarete geliyorsun soyadini bilmiyorsun olurmu hic, neyseki zorla buldular askeri :) tevbe hala cok guluyorum. rezil olmustuk, adamdada oyle bir soyadi varki rezil olduk resmen.

:D

Tabi Birde Topçu Deyince Bu Top Eğitimi Alan Askerler Oluyor

Asker Orayada Çektiyse

İşiniz Hayli Bi Zor Görünüyor :kopkop:

---> sEmih ~ Resimler

:D

Tabi Birde Topçu Deyince Bu Top Eğitimi Alan Askerler Oluyor

Asker Orayada Çektiyse

İşiniz Hayli Bi Zor Görünüyor :kopkop:

tabi ozamanlar cok genctim ya :) uzerinden 10 yil gecmistir :)

neyse biraz sohbet oldu kusura bakma :) bana selam veren borclu cikiyor. :)

---> sEmih ~ Resimler

Sorun Yok :)

Benim Konum Kimse bişe diyemez :D

Çok Yaşlıymıssın gibi konuştun

yok yasli degilim ama 10 sene belki daha fazla filan evvel olunca daha cok genctim demek durumundayim yani cocuk degildim ozamanlar 17 yaslarinda filan :)
simdi abla katagorisindeyim :) 29 yasindayim.

---> sEmih ~ Resimler

yok yasli degilim ama 10 sene belki daha fazla filan evvel olunca daha cok genctim demek durumundayim yani cocuk degildim ozamanlar 17 yaslarinda filan :)
simdi abla katagorisindeyim :) 29 yasindayim.

Anladım.

Annen Haklıymış biraz

konu dışı ama xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri