iyi de hocam nasıl askerlik o öyle yahu
mangal partisi,bilgisayar başında..polar da olmasa inanmayacağım askerlik olduğuna
ee bakımcıydım yapcak bişe yok
kamufulaj da giymemişsin anlaşılan
çileği kasaylamı yiyordunuz ?
Maşallah
Allah'ım sizi ailenize ve sevenlerinize bağışlasın.
Abimin askerliği geldi bi an aklıma Kırkağaçta acemilik
daha sonrasında sınır ötesi, haftalarca haber alamazdık ):
Sizin askerlik rahatmış. Şanslısınız.
Her işin Kendine Göre Zorlukları Vardır
Bizimkide Kolay Sayılmazdı
45'e Yakın Karakol Ve Çoğunda Karayolu Yoktu
Ve Onlardan Gelenler , Oraya Gidip Tamir Ettiğimiz Bilgisayarlar , Telsizler
Telefon Hatları Ve Elektronik Malzemeler
Yoğun Bi 12 Ay Geldi Geçti Çok Şükür.
Çok şükür bitmiş.
Allah'ım asker kardeşlerimize yardım etsin.
Konu asker olunca içi burkuluyor insanın.
Ya Semih yaşından çok çok küçük gösteriyosun. İnan ben seni yolda görsem 17 den büyük demezdim. Ama resimler çok güzel :Ü Bu arada askerden de dönmüşsün hayırlı uğurlu olsun, Allah sevdiklerine bağışlasın :Ü
kaç kızın aklını aldın şimdi bu resimlerle kim bilir ulaşmanin bi yolunu arayan hayranlarin vardir )
Yüzünde nur var pırıl pırıl yüzünde ki nurun tebessümün hic eksik olmaz insaAllah..,asıl askerliğin askerlik bitince başladığı soylenir bir rivayetle...sana iş hayatinda hayrlı bi evlilik yaparsin insaAllah ve aile hayatinda başarilar ve mutluluklar diliyorum sEmih kal saglıcakla Selam ve Dua iLe...
Amin amin cümlemizden razidir insaAllah...
Hersey tabiki kısmet işi hayrlısı olsun da gerisi onemli degil desemde...bence erken evlenip erken hayata baslamak da karli gibi sonra bizim gibi kalma boyle tek tabanca )
biraz değişmişin sanki resımlerın hepsi güzel ama .. allah ailene sevenlerıne bağışlasın
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.