Sayın Başbakana Bir Yazı ..

---> Sayın Başbakana Bir Yazı ..

1591.jpg

tayyip e cesaret ödülümü yoksa üstün yahudilik başarı ödülümü :) bu arada arkada ki adl nedir çok merak ettim :D

carpe doğru demiş, papazlık üniversitesinden mezun olmuş tayyip onun cübbesini giydirmişler :)

öyle bi üniversite mi varmış birader:D allah allah ya valla şaştım kaldım bak şimdi bizim tayyip meğersem papazmış:D

ya kardeşim gözünü seveyim siz bu iktidardan önce yurtdışına açılmaya alışık olmadığınız için ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI,DÜNYA LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN sürekli yurtdışına çıkıp güzel güzel işler yaparken siz donup kaldınız..artık diyecek başka birşeyiniz kalmadı adamın yurtdışına çıkmasına yurtdışında katıldığı etkinliklere karışıyorsunuz..

bugüne kadar kim hayal edebilirdi yurtdışında ki ülkelerin çoğuyla vizeler kalkacağını?kimse.
peki ne oldu çok şükür tayyip im geldi HEPSİNİ YENDİ SIKINTI BİTTİ..:)

SEN O HEYKELDEKİ ADAMIN ATATÜRK GİBİ OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNEN KİŞİ, EMİN OL O ADAMA GÖNÜL VERMİŞ OLANLARDA ATATÜRK BİZİM ATAMIZ GİBİ OLAMAZ DİYORLARDIR.. VE SEN BİR YERE GİDERKEN O TOPLUMA AYAK UYDURMAK ZO-RUN-DA-SIN.. TIPKI YABANCILARIN GELİP SENİN ATANIN HEYKELİNE SAYGI DUYDUKLARI GİBİ... VE SENİN ATAN HER KİMSE İSTERSE ONLARA DÜŞMANLIK ETSİN NE YAPARSA YAPSIN..BU ÜLKEDE ONA SAYGI DUYAR...BUNDANDA GOCUNMAZ..SENİN GİBİ DEĞİL YANİ.AŞ BUNLARI AŞ..MEDENİYET MEDENİYET DİYORSUNUZ,MEDENİYETİ AYAKLARINIZIN ÖNÜNE SERİYOR SİZDEKİ CEHALETE BAK HELE...

ben tayyibi severim ya :) adam 40 bin kilise açtı, domuzu kesimlik hayvanlar statüsüne koydu, duacısıyız erdoğanın her zaman her daim iktidar olur inşallah ki Türkiye daha çok yabancılaşır :)

ben tayyibi severim ya :) adam 40 bin kilise açtı, domuzu kesimlik hayvanlar statüsüne koydu, duacısıyız erdoğanın her zaman her daim iktidar olur inşallah ki Türkiye daha çok yabancılaşır :)
bu kadar yabancı düşmanlığa karşısında, neden ingilizce kullanıcı adı kullanıyorsun sorabilirmiym ? nedir bu ingilizce hayranlığın ? :D

ne yapsın ya?bi tek müslümanlar mı var sanıyorsun bu ülkede... gerçi artık müslümanım diyenlerde bile ayrı bi dönmeler varda geç onları sen...devletin dini islam'dır ibaresi anayadan 1928 de çıkarıldı kardeşim... aaa inanmıyorum tayyip o zaman da da mı yaşıyodu yoksa:D evet evet kesin tayyip yapmıştır ya...:D kardeşim bu ülkenin diniyle geçmişte oynanmış zaten senin neyin muhasebesini yapıyorsun şimdi???bu ülkede halklar özgürdür din konusunda... nasıl ki yabancı ülkelerde cami açılıyor burda da kilisenin açılması çok doğal..(bu arada hangi lideri(!) desteklediğini çok merak ettim) tıpkı osmanlıda olduğu gibi her millet özgürce yaşayabilmelidir.. müslüman hristiyan alevi her kim olursa olsun özgür olmak zorundadır.. sen onların özgürlüklerini alırsan eğer ardından isyan çıkar sonra yine dersin tayyip ne diye onların istediklerini vermedi diye..siz yokmusunuz siz...muhalefetler sizi:D herşeyiniz dert sizin..bırakın kardeşim iktidarın yaptıklarını dert etmeyi..ALLAHIM TAYYİBİMİ ÜLKEME BAŞBAKAN DÜNYAYA LİDER OLSUN DİYE YARATMIŞ YEAVVV:D

bu kadar yabancı düşmanlığa karşısında, neden kullanıcı adını ingilizce yapmıyorsun sorabilirmiym ? nedir bu ingilizce hayranlığın ?

dün bunu bana yeşil83 de sormuştu cevabını vermiştim :) hem ben yabancılaşmaya karşıyım demedim ki, neyimiz var neyimiz yok yabancılaştı zaten, bankalar, limanlar, telekomünikasyon yakında bu adam bizi de özelleştirmeye açar :D seviyorum bu adamı ya Türk düşmanı olan yunanlılara bile bankaları satıp liman ihalelerini verdi. Ama ziraat bankası atina da bir tane küçük atm makinası koymak istedi Yunanistan bir birine karıştı :) sonra diyorsunuz ki bu düşmanlık ne, bizim düşmanlığımız yok adamların daha ilk okul kitaplarında öğretiliyor Türk düşmanlığı. Tayyip amca egeyi de sat yuyanlılara diyeceğim ama adamlar maddi krizde :)

Açılan konulara baktığımızda tek suçlu AK Partiymiş gibi görünüyor.

Adam gibi eleştiren herekese saygımız var.Ama eleştiriler sadece başbakana yapılıyor.Hiç düşünmüyor kimse bunun generali var,orgenarali var,teğmeni var,subayı var..Ne biliyorsunuz hepsinin görevini tam yaptığını?

Onu geçtim terörün 40 yıllık bir geçmişi var.Bu konuda da olduğu gibi akp aleyhinde açılan konularda terörün akp döneminde başladığı gibi saçma sapan yazılar görüyorum.Diyorsun ya başta kim olursa eleştiririm neden sadece akp dönemi eleştiriliyor?

Siz ne bekliyorsunuz bu adamdan?Terörü bitirsin diyorsunuz.Çok basit bir iş olarak görüyorsunuz heralde.Peki soruyorum kolaysa neden akpden öncekiler bitirmedi?

Onlar hakkında söyleyeceğim çok şey var ama...

kendimi nasıl ele veriyorum kardeşim anlamadım?? vatanseverliğimi sana ispatlayacak değilim ki ben zaten bu konuda BAŞBAKANIN YANINDA OLDUĞUM İÇİN BU VATANSEVERLİĞİMİN EN AÇIK DELİLİDİR... gelelim bedelli askerlik mevzusuna...evet kardeşim ben isterim bedelli askerlik yapmayı... ben şehit olursam ne uğruna şehit olacam söyler misin??? hangi ordu için hangi vatan için şehit olacam..??? ülkeyi bölmeye çalışan her türlü cinayetin içinde çıkan ülkeyi 10 yıl geriye getirmiş ve hala geriye getirmek isteyen ERGENOKONUN BAŞINDA OLAN Bİ ORDU İÇİN Mİ??? veya ben şehit olduktan sonra fakat sadece bu ülkenin toprakları gitmesinde diye şehit olmuşken benim kanımı seçim zamanında propaganda haline getiren bi parti için mi??? dikkatini çekti mi bilmiyorum hep şehit aileleri filan diyorsun da galiba onlarda sana yamuk çizdi..çünkü onlar önceden evlatları şehit verildiğinde VATAN SAĞOLSUN DERLERDİ...şimdi ne diyorlar peki??? HANGİ VATAN İÇİN FEDA ETTİM OĞLUMU DİYORLAR...
BAŞBAKANın oğlunun askere gitmemesine gelince ise ben olsam bende göndermem kardeşim...çünkü ben dünya lideriyim...ordunun içinde dönen pislikleri görüyoruz...ordunun ilk başlarda BAŞBAKANA olan bakışını da biliyoruz...ee ne diye oğlumu askere göndereyim ben..ayrıca bilal erdoğan doğal bi hakkı var bedelli askerlik yapması yönünde çünkü kendisi yurtdışında doktora yapıyor...

işte başbakanlıktan gelen açıklama

Başbakanlık,Bilal Erdoğan'ın 'askerliğe elverişli değildir' raporu aldığı yönündeki iddialar üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın ailesini hedef alan iddiaların gerçek dışı olduğuna işaret edilerek, "Sayın Bilal Erdoğan'ın yurt dışında devam ettiği doktora eğitimi nedeniyle yasal tecil haklarını kullandığı birçok kez kamuoyuna yansımış, bilinen bir gerçektir. Buna rağmen 'askerliğe elverişli
değildir' raporu aldığının iddia edilmesi, sadece cehaletle izah edilemeyecek maksatlı bir karalama ve hedef gösterme çabası olarak değerlendirilmektedir. Bu iddia açık bir yalan ve hayasız bir iftiradır" denildi.

Benim söylediklerim sizin anlayamadığınız kadardır, o yüzden tartışmaya gerek duymam. Ben sözümü söylemişim Tayyibin ister kölesi olursunuz, ister yaveri ..
Yazıda da herşeyi anlatıyor kimi okur kimi karalar ..

dün bunu bana yeşil83 de sormuştu cevabını vermiştim :) hem ben yabancılaşmaya karşıyım demedim ki, neyimiz var neyimiz yok yabancılaştı zaten, bankalar, limanlar, telekomünikasyon yakında bu adam bizi de özelleştirmeye açar :D seviyorum bu adamı ya Türk düşmanı olan yunanlılara bile bankaları satıp liman ihalelerini verdi. Ama ziraat bankası atina da bir tane küçük atm makinası koymak istedi Yunanistan bir birine karıştı :) sonra diyorsunuz ki bu düşmanlık ne, bizim düşmanlığımız yok adamların daha ilk okul kitaplarında öğretiliyor Türk düşmanlığı. Tayyip amca egeyi de sat yuyanlılara diyeceğim ama adamlar maddi krizde :)

hımm bu özelleştirmelere karşınızda sen o özelleşen yerlerin ülkeye verdiği zararı biliyor musun??HAYIR BİLMİYORSUN Kİ BÖYLE KONUŞUYORSUN... resmem zararına işleyen firmalardı... peki o zararlar nerden nasıl karşlıanıyordu??? BİZDENN...şimdi özelleşti ne oldu... her firma kâr ediyor ve halka daha farklı bi şekilde daha güzel hizmetler veriyor.. peki o kâr kime gidiyor??? hepsi yine vatandaşa dönüyor...

kullanıcı isim hakkında henüz bir cevap alamadım ? :D

özelleştirme kimin zamanında ve kaç tarihinde başladı bana onunda cevabını verebilirmisin ?

özelleştirme kimin zamanında ve kaç tarihinde başladı bana onunda cevabını verebilirmisin ?

özelleştirme ne zaman başladı kimin zamanında başladı konusuna girerse bu konu bende konuşurum bu sefer yanlış algılanırım ortam gerilir uzaktan bakacağım :)

ne yapsın ya?bi tek müslümanlar mı var sanıyorsun bu ülkede... gerçi artık müslümanım diyenlerde bile ayrı bi dönmeler varda geç onları sen...devletin dini islam'dır ibaresi anayadan 1928 de çıkarıldı kardeşim... aaa inanmıyorum tayyip o zaman da da mı yaşıyodu yoksa:D evet evet kesin tayyip yapmıştır ya...:D kardeşim bu ülkenin diniyle geçmişte oynanmış zaten senin neyin muhasebesini yapıyorsun şimdi???bu ülkede halklar özgürdür din konusunda... nasıl ki yabancı ülkelerde cami açılıyor burda da kilisenin açılması çok doğal..(bu arada hangi lideri(!) desteklediğini çok merak ettim) tıpkı osmanlıda olduğu gibi her millet özgürce yaşayabilmelidir.. müslüman hristiyan alevi her kim olursa olsun özgür olmak zorundadır.. sen onların özgürlüklerini alırsan eğer ardından isyan çıkar sonra yine dersin tayyip ne diye onların istediklerini vermedi diye..siz yokmusunuz siz...muhalefetler sizi:D herşeyiniz dert sizin..bırakın kardeşim iktidarın yaptıklarını dert etmeyi..ALLAHIM TAYYİBİMİ ÜLKEME BAŞBAKAN DÜNYAYA LİDER OLSUN DİYE YARATMIŞ YEAVVV:D

Haklısın kardeş, ülkemiz de ne kadar hristiyan varmış meğer ya, bence 40 bin tane yetmez onu düz 100 bin yapsın :)

kardeş özelleştirilecek şeyler var özelleştirilmicek şeyler var yani. Tayyip kendi ağzından diyor ne var ne yok satacağız diye. seni beni de satarsa şaşırma yani :)

benim söylediklerim sizin anlayamadığınız kadardır, o yüzden tartışmaya gerek duymam. Ben sözümü söylemişim tayyibin ister kölesi olursunuz, ister yaveri ..
yazıda da herşeyi anlatıyor kimi okur kimi karalar ..

hı hı aynen öyle aynen öyle...sen kendi bildiklerinle kal...:) gelecek seçimde iyi çalışmanız lazımm...meclise giremeyebilirsiniz..:)yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim şimdiden...

kardeş özelleştirilecek şeyler var özelleştirilmicek şeyler var yani. Tayyip kendi ağzından diyor ne var ne yok satacağız diye. seni beni de satarsa şaşırma yani :)
böyle bir şey dediğini nerden duydun, kaynak varmıdır. Özelleştirme yapsaydı çaykuru çoktan özelleştirmişti, neden özelleştirmedi peki sorabilirmiyim ?

devlet özelleştirmesinin sebebi, ülkeyi bu ekonomi krizinden kurtarmasıdır, biliyorsun ki 2000 yılında veren ekonomi krizi bugün türkiyenin bu hale düşmesine sebep olmuştur, şimdi ise bu özeleştirmeler yapılmıyor, niye yapılmıyor türkiye istediği hedefe ulaşmıştır.

ya bu kilise açma işini başka bir siyasetçi yapsaydı var ya, ne kafirliği kalmıştı, ne imansızlığı ama tayyip yapınca bir başka oluyor tabi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri