---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Versene sen şu telefonu bi :D
caglaa95 Bayan Üye 15 Ara 2012 #321 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Versene sen şu telefonu bi
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 16 Ara 2012 #322 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? durdurun dünyayı inecek var
caglaa95 Bayan Üye 19 Ara 2012 #323 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Ya tamam bi kere arayım o zaman bi kere sadece
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 19 Ara 2012 #324 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? hiçbir zaman olmadım olmam da
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 19 Ara 2012 #325 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Ben sarhoş değilim.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 19 Ara 2012 #326 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? bu gecede şişemle bardagımla bu gecede sensiz hem gecem gibi yapa yanlız tek basıma
---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? bu gecede şişemle bardagımla bu gecede sensiz hem gecem gibi yapa yanlız tek basıma
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 20 Ara 2012 #327 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? yok öyle birşey
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #329 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Öyle bir şey olamayacak hiçbir zaman :R
yesil83 Bayan Üye 1 Şub 2013 #330 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? afferim benim kardesime ben olsam, feministligim tutar erkekleri icer icer doverim boylemi yapiyordunuz diye
---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? afferim benim kardesime ben olsam, feministligim tutar erkekleri icer icer doverim boylemi yapiyordunuz diye
Rock SouL Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #331 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Bir sek dileğim var buzlu ol yeter.
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #332 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Kaldırın şu içkileri şuradan millet içip içip etrafa sataşıyor :R
---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Kaldırın şu içkileri şuradan millet içip içip etrafa sataşıyor :R
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #334 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Yapmayın bunu bana ..
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #338 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Ben böyle değildim yaşarken oldu :R
Néppox Kayıtlı Üye 2 Şub 2013 #340 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Wow zurna gibi olmuşum hea