---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? ben sarhoş olmam :)
Debresif Bayan Üye 26 Ağu 2011 #302 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Söylediklerimi pek hatırlamıyorum ertesi gün ne söyleseler inanmak zorunda kaldığım için aklımda o an tutacağımı sanmıyorum
---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Söylediklerimi pek hatırlamıyorum ertesi gün ne söyleseler inanmak zorunda kaldığım için aklımda o an tutacağımı sanmıyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #306 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? avaz avaz bağırırdım herhalde
Halitkarabela Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #308 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Ben içki içmem ne olduğunu bilmem
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 10 Ara 2011 #310 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? dünya dönüyor sen ne dersen de
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #311 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Çarptı nan bu
Buğra1 Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #312 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Geçen gün bira'ya muzlu süt demiştim Denemeyiniz..
B By SerhaT Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #315 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Söylemek istemediğim şeyi söylerim heralde..
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Eyl 2012 #316 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? Ne bileyim ben şimdi : D
yesil83 Bayan Üye 8 Eyl 2012 #318 ---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? bahane ile erkeklere ver yansin ederdim. Erkekler! cok bencilsiniz diye cok sey derdim.
---> Sarhoş olduğun zmn İlk söyleyeceğen şey? bahane ile erkeklere ver yansin ederdim. Erkekler! cok bencilsiniz diye cok sey derdim.