---> Şans veRiRmisiniz? Şans değil yol veririm.
S *Seda.. Bayan Üye 21 Tem 2009 #63 ---> Şans veRiRmisiniz? Şans mı ? O kendi şansını baştan hazırlamış. Bu şansızlığı oluyor sanırım.Yalanda aşk da olmuyor şans da olmuyor ..
---> Şans veRiRmisiniz? Şans mı ? O kendi şansını baştan hazırlamış. Bu şansızlığı oluyor sanırım.Yalanda aşk da olmuyor şans da olmuyor ..
nones Bayan Üye 21 Tem 2009 #65 ---> Şans veRiRmisiniz? Hayır vermem, ben ruhunu seviyosam olmayan ruhunu seviyor olurum onun için vermem..
---> Şans veRiRmisiniz? Hayır vermem, ben ruhunu seviyosam olmayan ruhunu seviyor olurum onun için vermem..
Hira Bayan Üye 26 Tem 2009 #67 ---> Şans veRiRmisiniz? benim buna tahammülüm yok işte e ben zaten karşıdakinin kişiliğine aşık olurum ve uydurulmuş özelliklerle kendini donatmış insandan çok çabuk soğurum
---> Şans veRiRmisiniz? benim buna tahammülüm yok işte e ben zaten karşıdakinin kişiliğine aşık olurum ve uydurulmuş özelliklerle kendini donatmış insandan çok çabuk soğurum
pLensesiLya Bayan Üye 28 Tem 2009 #68 ---> Şans veRiRmisiniz? iLk sansını seviosam veririm ama bir daha devam ederse artık bitmiz demektir daha yaşım küçük ama bence yaLanLa evLiLik yürümez!
---> Şans veRiRmisiniz? iLk sansını seviosam veririm ama bir daha devam ederse artık bitmiz demektir daha yaşım küçük ama bence yaLanLa evLiLik yürümez!
iReM^^ Banned 28 Tem 2009 #70 ---> Şans veRiRmisiniz? Wermem... ßeni sewiyosa neden yaLan söLesnn .. YaLanı kötü bişi biLe oLsa kızmam ben .. .[arkiLer bıLır. xD ]
---> Şans veRiRmisiniz? Wermem... ßeni sewiyosa neden yaLan söLesnn .. YaLanı kötü bişi biLe oLsa kızmam ben .. .[arkiLer bıLır. xD ]
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 #72 ---> Şans veRiRmisiniz? atı alan üsküdar ı geçmiştir.. yanii yalan atarak yapcagını yapmıstır oo yüzden affetmem..
---> Şans veRiRmisiniz? atı alan üsküdar ı geçmiştir.. yanii yalan atarak yapcagını yapmıstır oo yüzden affetmem..
endLesS Webmaster 16 Ocak 2010 #74 ---> Şans veRiRmisiniz? 1 Kere veririm sOnra aynısını yapacaksa .. go