Şans veRiRmisiniz?

yalanı affettin.. yani ardından gelebilecek ihaneti de affettin say..!
şans vermeyi hakediyor mu ?? hayırr..sevdiğin kendini yanında güvende bilip inandığın bi insanın sana yalan söylediini örenicek ve affediceksin öyle mii ...yooo affetsen ne deişicek güvenin aynı sağlamlıkta kalabilecekk mii ..hayır (tabi hala aynı şekilde güvenebilen varsa ayrı bi muamma...)peki güvenin olmadığı yerde sağlıklı bi ilişki olabilir mi??
yine hayır...

söyledigi yalanin neyle ilgili olduguna bagli

misal gecmisinle alakali birseyse ve kendiside pismansa bir sans daha veririm ama onun haricinde veremem...

bı şans daha

bir şans dahamıı?hemde kişiliğiyle ilgili .yalan biraz pembe falan olsa belki ama,bu kaapkara bı yalan .bir şans daha verirsem herşeyi haketmiş olurum .aslaaaaaaa:150::150:

ßenCe yaLanı nie söLeDine bağLı eğeR haKLı bi sebepse neDen affedmiim kenDimi onun yerine koyupta düşünüRüm ( yaPtıkLarım için ösüR diLerim Tuçe =(

Hayır Vermezdim..

Kişilik bu kadar basit birşey değil, o yüzden ayaklar altına alıyorsa kendisi kaybeder.Ne olursa olsun yalan söylememesi gereklidir.Ben onu değil, yalanlarını sevmişimdir o zaman.Bu yüzden hem yalan söyler, hemde benimle oynamış olarak görürüm ve affetmem.

Zaten gerçekten seviyorsa, ben şans vermesemde bana kendisini affettirmeye çalışıcaktır ;) Affettirmek için çaba sarfetmezse, şansı benimle tekrardan oynamak için istediğini düşünürüm..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri