Sanal Günlük

---> Sanal Günlük

Bugüne dek zıkkımlara verdiğim paraları kitap almak için kullansaydım eğer, daha yirmisinde nadide bir `kişisel´ kütüphane sahibi olabilirdim...

Fakat günün birinde muhtemelen satardım onları, sahafçı yaşlı bir amcaya, zıkkım parasına...

---> Sanal Günlük

İstedigin kitap olsun canım ben sana hediye ederim ) istersen yine satabilirsin

---> Sanal Günlük

Dün Karadayı reytink sıralamasında 2.olmuş. Gün geçmiyor ki Kenan İmirzalıoğlu bir intikam dizisinde rol almasın ve o dizi de her bölüm en az 5 kere gözyaşı döken bir hatun olmasın...

Ya iyi hoşta arkadaş her bölüm her b.ka ağlayan bir hatun görmek cinnet sebebi, dün bir sevgilim olmuş olsa ' ulan hepiniz aynısınız be tribinizin ta .... ' der kavga ve dargınlık sebebi çıkartırdım...

Daha önce yapmışlığım var, güzel kalp kırarım.

Velev ki bir flörtözüm olsaydı, manitam ile aramın bozulmasının baş müsebbibi ' Karadayı ' dizisi olurdu...

İşin kısacası iyi ki sefkilim yok... ( yalanımı sijjj... :uzgunkiz: )

---> Sanal Günlük

Dolsun kadehler hatıralar çağlasın,
sarhoş olsun kalbler gözler ağlasın...

18481010152261119335364.png

---> Sanal Günlük

Yeni yıl sebebiyle sıcacık evlerimizde popolarımızı yerleştire yerleştire oturmanın yerine, dışarıdaki dondurucu soğukla hayat mücadelesi veren insanlar için bir şeyler yaptığımız zaman, insanlığı ucundan yakaladık demektir.

“Merhaba..” denilecek birisi değildir asla. Uzun zamandır görmediğiniz bir ahbabınızmış gibi davranamazsınız ona rastlayınca.
Eski mesai arkadaşınız, tesadüfen bir kitapçı dükkanında tanışıp ayaküstü sohbetleştiğiniz akranınız ya da müdavimi olduğunuz Cafe'de, zaman zaman karşılaşıp aşina olduğunuz bir insan değildir eski sevgili...
Karşısına dikilip “Merhaba..” diyemezsiniz.

İster taptaze olsun ayrılık, ister ayları, seneleri devirsin. Görünce insan; kalp çarpar, dudak kurur.
Hüzün kaplar içini sonbahar ağaçları gibi çaresiz kalırsın, sessiz.

Eski sevgiliyle karşılaşıldığı vakit, önüne bakıp yürümektir yakışan.

---> Sanal Günlük

“Merhaba..” denilecek birisi değildir asla. Uzun zamandır görmediğiniz bir ahbabınızmış gibi davranamazsınız ona rastlayınca.
Eski mesai arkadaşınız, tesadüfen bir kitapçı dükkanında tanışıp ayaküstü sohbetleştiğiniz akranınız ya da müdavimi olduğunuz Cafe'de, zaman zaman karşılaşıp aşina olduğunuz bir insan değildir eski sevgili...
Karşısına dikilip “Merhaba..” diyemezsiniz.

İster taptaze olsun ayrılık, ister ayları, seneleri devirsin. Görünce insan; kalp çarpar, dudak kurur.
Hüzün kaplar içini sonbahar ağaçları gibi çaresiz kalırsın, sessiz.

Eski sevgiliyle karşılaşıldığı vakit, önüne bakıp yürümektir yakışan.

Olurmu canım çaktırmadan bakmak lazım , ondan sonra önüne bakıp yürümelisin

Bazı kitaplar vardır ki bir sevinçle alır gelirsin kitapçının rafından fakat bir köşede kalır kitap kapağını dahi açmazsın. Bekler masanın üzerinde, hafif sararır, üzeri tozlanır.

Tam da öyle bir kitap vardı ben de..

* * *

Gece bir hevesle başlayıp, usanmadan, pes etmeden okuduğum “Buzul Çağın Virüsü”, İmam Efendinin o kötü sesiyle güzelim ezanı tavırsız, kuralsız, lalettayin okuyarak mahvetmeye başlamasıyla bitti.

Zaten kurgusu ve dili tuhaf olan kitap, bir solukta okuma inadımla birleşince, geriye sadece uykusuz bir beden ve ağrıyan gözler kaldı.

* * *

Zerre anlamadım namussuzum, neydi, n'oldu, nasıl?

Araştırdım, sanırım kitabı sindire sindire okuyanlarda pek anlamamış, tamam ben de bir sorun yok :3dgyc:

---> Sanal Günlük

Avatar olarak kullanmak istersin diye düşündüm görünce aklıma sen geldin) sende böyle bir ihtiyarsında o bakımdan

---> Sanal Günlük

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] ştt sıpacık) ben azcık yokum ben yokken rahat dur yaramazlık yapma emi çok özlersende agla açılırsın xD

---> Sanal Günlük

Yine tatillere mi çıkıyon :uzgunkiz:

Evet bi çeşit tatil) Yine arada girip bakıcam ama tamamen kurtuldugunu zannetme, yani arkamdan konuştuklarından haberdar olmayacagımı sanıyorsan yanılılıyorsun ) Hadi iyi bak kendine oldu mu hasta falan olma sonra çekilmiyorsun :p

---> Sanal Günlük

Evet bi çeşit tatil) Yine arada girip bakıcam ama tamamen kurtuldugunu zannetme, yani arkamdan konuştuklarından haberdar olmayacagımı sanıyorsan yanılılıyorsun ) Hadi iyi bak kendine oldu mu hasta falan olma sonra çekilmiyorsun :p

Hadi taam çok gecikme, hemen geri gel :dance:

---> Sanal Günlük

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] ben geldim ama geçici geldim ) sana haber vermeden de gitmek istemedim...Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum arada adımı an kulaklarımı çınlat kendine iyi bak oldu mu...Benden bu kadar ) Allaha emanetsin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri