Sanal Günlük

---> Sanal Günlük

Fiziksel olarak yorumda bulunamasam da düşünce tarzını, kavrayabildiğim kadarıyla hal-hareketlerini, hayata bakış açını ve alkol sevgini bende de bulunan özellikler olarak değerlendirebiliyorum. İnançlara yaklaşım tarzında bunların içinde. Velhasıl kelam senin yaklaşımın ''şüpheci'' yaklaşım. Tıpkı benim gibi. Agnostik düşünce tarzı bir yaradanı kabul eder, din ve peygamber kabul etmez. Tıpkı benim gibi dedim. Amma velakin sende benim gibi sıklıkla bu konular üzerinde düşünür müsün bilemem :) Hoş, ölüm kapımızı çalınca hakikati tüm çıplaklığı ile görmüş olacağız ve Eğer Tanrı var ise umarım affeyler bizi :)
Konularına, yorumlarına cevapta bulunamasamda şu forumda yazılarını, yorumlarını takip ettiğim ender kişiliklerden birisin. Umarım daimi olarak bizimle kalırsın. Seninle birgün uzun uzun, keyiflice muhabbet edebilmek dileğiyle.
Ha unutmadan, Mutluluğun resmi demişsin fakat görünmedi bende. Bırak kendisini resmini bile göremiyoruz meredin.

Şimdi yazıyoruz ama yarın silerler ha bulamak bu iletileri.

Düşüncelerin için teşekkür ederim, birçok beğenimiz birbirine uyuyor demek ki.

Agnostisizm bildiğin gibi tanrının ya da tanrıların varlığının ya da yokluğunun bilinemeyeceğini öngören bir felsefe akımı.

Bu bilinemeyen bir olay, daha önce sorguladığım oldu ama sürekli düşünmüyorum. Hatta bana Agnostik tanımı bile yapılamaz belki, bir zaman düşündüm, sığ noktalardan biraz daha aşağılara inmeye çalıştım ama ipin ucu yok.
Üstelik ' Agnostik ' bir halde oluşumun ilk belirtilerini ben taa ilkokul yıllarında vermişim, bu akımı öğrendikten sonra idrak edebildim. 10 yaşında bir çocukken dahi sorgulardım, belki daha masumane idi ama, sorgulamıştım...
Lakin fazla zorlayıp tırlatmanında alemi yok :3dtk4:

Ama çok sağlıklı bir akım, tanrıların ne var olduğu belli ve anlaşılır ne de yok olduğu, ölümden sonraki hayatta öyle mesela... Niyse.

Umarım birgün keyifli ve doyası bir muhabbet içine düşeriz.

Bu arada şu idi ' Mutluluğun Resmi ' ;

EC59D.jpg

Heralde benden ağaç, böcek, dağ resmi beklemiyordun arkadaş xD

---> Sanal Günlük

Hava puslu, bulutlu ve son üç aydır hiç olmadığı kadar serin. Naz ediyor yağdı yağacak hani...
Çok değil iki duble rakı içmeli şimdi, üşenmemeli hazırlamalı masayı, tek başınada olsa göz zevki önemli birkaç gül feda etmeli...

Pencereden içeri izin almadan giren rüzgar daha fazla uyku çarpmadan suratına,
hızlıca hazır etmeli sofrayı, dünden kalan yarım kase cacık, biraz meyve ne varsa işte ; karpuz, elma ya da şeftali...

İki duble rakı için bunlar çok bile,
gül dedik ya en başta, evet birkaç gül feda etmeli... Masaya serpiştirelecek kırmızı gül yaprakları, şevk ve huzur katar insana...

Sonra uyumalı...
Uyanınca ne dert kalacaktır, ne omuzlarda hissedilen yük, ne romatizma ağrıları ne de aşk acısı.
Adeta; yeni doğmuşcasına...

---> Sanal Günlük

oy sen aşk acısı mı çekiyosun kıyamam ) muzigi unutmuşsun...muziksiz olmaz bu dediklerin

Son düzenleme:
---> Sanal Günlük

oy sen aşk acısı mı çekiyosun kıyamam ) muzigi unutmuşsun...muziksiz olmak bu dediklerin

Şöyle bi köşede gramofon, Müzeyyen Senar'dan birkaç parça.. :)

T.S.M dinler mi Berat bilmiyorum ama bence iyi gider :)

En azından küçüklüğümü hatırlıyorum bağ evinde bütün dostlar toplanırdı, babamların aile yemeği ardından erkekler bi köşeye çekilirdi falan ben de o zamanlar babamı daha çok seviyorum tabii onların yanında dururdum.
O zamanlar anlamazdım pek maneviyatını ama güzel anılar, hatırladım içim bi hoş oldu şimdi :)

---> Sanal Günlük

Berat türkü ve sanat muzigi seviyor zaten, dinler bence...Sonra beratı tut tutabilirsen )

---> Sanal Günlük

Taibat ana en güzel müziği çalıyordu o an, o yüzden yazmadım. Rüzgarın yakaladığı güzel bir ritim vardı...

Aşk olmasa da acısı çekmeyi sevenlerdenim, ruh mazoşistiyim yani xD

Teşekkürler yorumlarınız için :653d18c0a2b184a9dc2

---> Sanal Günlük

Taibat ana en güzel müziği çalıyordu o an, o yüzden yazmadım. Rüzgarın yakaladığı güzel bir ritim vardı...

Aşk olmasa da acısı çekmeyi sevenlerdenim, ruh mazoşistiyim yani xD

Teşekkürler yorumlarınız için :653d18c0a2b184a9dc2

Demek içinde bulunduğum durum tek bende değil ve bunun adı varmış xD

Rica ederim :)

---> Sanal Günlük

Sallamadan şişeleri, köpürtmeden içindekileri
bir Efes Pilsen kamyoneti yaklaşsa darabamın önüne...
Bırakıp gitse kasaları... Sorgusuz sualsiz, hayrına...

Daaattt Daaaat Efes Kamyoneti Geliiyoooor !
efeskamyon.jpg

---> Sanal Günlük

Dünyada,
göreceğin muameleyi belirler; silsile-i merâtip.
Merdbazsan dahi ünvanın olur paşa.
Nihayete erdiğin vakit,
soğuk gasilhane kapısının önüde bir insan,
bekliyor olacak seni levazım elinde...
Yaşa başa bakmıyor ki gassal,
takacak pamuğu g.te, en nihayetinde...

---> Sanal Günlük

Şimdi yazıyoruz ama yarın silerler ha bulamak bu iletileri.

Düşüncelerin için teşekkür ederim, birçok beğenimiz birbirine uyuyor demek ki.

Agnostisizm bildiğin gibi tanrının ya da tanrıların varlığının ya da yokluğunun bilinemeyeceğini öngören bir felsefe akımı.

Bu bilinemeyen bir olay, daha önce sorguladığım oldu ama sürekli düşünmüyorum. Hatta bana Agnostik tanımı bile yapılamaz belki, bir zaman düşündüm, sığ noktalardan biraz daha aşağılara inmeye çalıştım ama ipin ucu yok.
Üstelik ' Agnostik ' bir halde oluşumun ilk belirtilerini ben taa ilkokul yıllarında vermişim, bu akımı öğrendikten sonra idrak edebildim. 10 yaşında bir çocukken dahi sorgulardım, belki daha masumane idi ama, sorgulamıştım...
Lakin fazla zorlayıp tırlatmanında alemi yok :3dtk4:

Ama çok sağlıklı bir akım, tanrıların ne var olduğu belli ve anlaşılır ne de yok olduğu, ölümden sonraki hayatta öyle mesela... Niyse.

Umarım birgün keyifli ve doyası bir muhabbet içine düşeriz.

Bu arada şu idi ' Mutluluğun Resmi ' ;

EC59D.jpg

Heralde benden ağaç, böcek, dağ resmi beklemiyordun arkadaş xD

Benim hatam xD

---> Sanal Günlük

Önüme gelenin bakmadan yaşına, başına, kim olduğuna bildiğim tüm küfürleri kusmak istiyorum yüzüne. Din, kitap, aile, ana, baba ne gelirse hatırıma!...

Birazcık ağlamak istiyorum aslında, içip içip ağlamak... Üstü tozla kaplı örümcek ağları sarmış defterleri açmak, yeniden işlemek istiyorum, yanlış yerleri düzeltmek, kurtarılamayacak sayfaları yırtıp atmak belki...
Sevmediğim, istemediğim ne varsa tadil edilsin, baştakiler gitsin; hükümettekiler, muhalefet liderleri, futbolu yönetenler, gazete müdürleri, kalemini satanlar, kişiler karşısında el pençe divan duranlar...
Topluca elveda etsinler.

Apartman yöneticim; O çakma entelektüel ukala adamı atın bir kenara, 5. katta güleç yüzlü, hal hatır soran, hoşgörülü, gözlüklü adama verin yönetimi, apartmanı o idare etsin...

Yatıp kalkınca hoşuma gitmeyen birşey kalmasın hayatta, en basitinden gazeteler boya bırakmasın artık parmaklara... Hiç olmazsa...

---> Sanal Günlük

Bir kadının sevgisi için gözyaşı dökebilmek kadar güzel bir ıstırap var mıdır ki şu hayatta ?

---> Sanal Günlük

Gözyaşı iyidir ya, İnsana insanlıgını hatırlatır, aglayabilmek güzeldir...Hele bir kadının sevgisi için aglamak hem güzel hem acıdır...Sende herşeyi biliyon yaw )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri