---> Sanal Günlük
Fiziksel olarak yorumda bulunamasam da düşünce tarzını, kavrayabildiğim kadarıyla hal-hareketlerini, hayata bakış açını ve alkol sevgini bende de bulunan özellikler olarak değerlendirebiliyorum. İnançlara yaklaşım tarzında bunların içinde. Velhasıl kelam senin yaklaşımın ''şüpheci'' yaklaşım. Tıpkı benim gibi. Agnostik düşünce tarzı bir yaradanı kabul eder, din ve peygamber kabul etmez. Tıpkı benim gibi dedim. Amma velakin sende benim gibi sıklıkla bu konular üzerinde düşünür müsün bilemem Hoş, ölüm kapımızı çalınca hakikati tüm çıplaklığı ile görmüş olacağız ve Eğer Tanrı var ise umarım affeyler bizi
Konularına, yorumlarına cevapta bulunamasamda şu forumda yazılarını, yorumlarını takip ettiğim ender kişiliklerden birisin. Umarım daimi olarak bizimle kalırsın. Seninle birgün uzun uzun, keyiflice muhabbet edebilmek dileğiyle.
Ha unutmadan, Mutluluğun resmi demişsin fakat görünmedi bende. Bırak kendisini resmini bile göremiyoruz meredin.
Şimdi yazıyoruz ama yarın silerler ha bulamak bu iletileri.
Düşüncelerin için teşekkür ederim, birçok beğenimiz birbirine uyuyor demek ki.
Agnostisizm bildiğin gibi tanrının ya da tanrıların varlığının ya da yokluğunun bilinemeyeceğini öngören bir felsefe akımı.
Bu bilinemeyen bir olay, daha önce sorguladığım oldu ama sürekli düşünmüyorum. Hatta bana Agnostik tanımı bile yapılamaz belki, bir zaman düşündüm, sığ noktalardan biraz daha aşağılara inmeye çalıştım ama ipin ucu yok.
Üstelik ' Agnostik ' bir halde oluşumun ilk belirtilerini ben taa ilkokul yıllarında vermişim, bu akımı öğrendikten sonra idrak edebildim. 10 yaşında bir çocukken dahi sorgulardım, belki daha masumane idi ama, sorgulamıştım...
Lakin fazla zorlayıp tırlatmanında alemi yok :3dtk4:
Ama çok sağlıklı bir akım, tanrıların ne var olduğu belli ve anlaşılır ne de yok olduğu, ölümden sonraki hayatta öyle mesela... Niyse.
Umarım birgün keyifli ve doyası bir muhabbet içine düşeriz.
Bu arada şu idi ' Mutluluğun Resmi ' ;
Heralde benden ağaç, böcek, dağ resmi beklemiyordun arkadaş xD
Düşüncelerin için teşekkür ederim, birçok beğenimiz birbirine uyuyor demek ki.
Agnostisizm bildiğin gibi tanrının ya da tanrıların varlığının ya da yokluğunun bilinemeyeceğini öngören bir felsefe akımı.
Bu bilinemeyen bir olay, daha önce sorguladığım oldu ama sürekli düşünmüyorum. Hatta bana Agnostik tanımı bile yapılamaz belki, bir zaman düşündüm, sığ noktalardan biraz daha aşağılara inmeye çalıştım ama ipin ucu yok.
Üstelik ' Agnostik ' bir halde oluşumun ilk belirtilerini ben taa ilkokul yıllarında vermişim, bu akımı öğrendikten sonra idrak edebildim. 10 yaşında bir çocukken dahi sorgulardım, belki daha masumane idi ama, sorgulamıştım...
Lakin fazla zorlayıp tırlatmanında alemi yok :3dtk4:
Ama çok sağlıklı bir akım, tanrıların ne var olduğu belli ve anlaşılır ne de yok olduğu, ölümden sonraki hayatta öyle mesela... Niyse.
Umarım birgün keyifli ve doyası bir muhabbet içine düşeriz.
Bu arada şu idi ' Mutluluğun Resmi ' ;
Heralde benden ağaç, böcek, dağ resmi beklemiyordun arkadaş xD